Liikunta

Koronan aikaan ulkoillaan lähiluonnossa ja jumpataan kotona

Luonto on paras liikuntapaikka tällä hetkellä. Ulkoilu tuottaa hyvää mieltä ja virkistää, sekä mieltä että kehoa. Hengähdä syvään ja kuuntele lintujen laulua. Muista pitää turvaväli 🙂

Lähde heittämään frisbeegolfia Ruissalon tai Pyhällön radoille tai yksittäisiin koreihin Leislahdessa ja Rampsinkarissa. Lähde ulkoilemaan kauniiseen ja keväiseen luontoon, kotimetsään tai vaikka Portimon poluille.

Unelmien liikuntasivuilta löydät lisää ideoita liikkumiseen. Sivuilta löydät myös kiintorastikartat. Tulosta omasi tai tarkastele karttaa puhelimestasi – tee itsellesi oma reitti ja koe löytämisen ilo metsässä! Huomioithan, että Tarmolassa on nyt tehty metsätöitä ja parit rastit on hukassa – jääneet tulevan sähkölinjan alle.

Kotona on nyt tärkeää jumpata, niin lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä, venyttelyä unohtamatta. Verkossa on lukematon määrä erilaisia jumppia, venyttelyjä ja treenivinkkejä. Mene youtubeen ja ryhdy jumppaamaan. Liikuntaryhmät-sivuilta löydät vinkkejä, joilla pääset alkuun!

Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia toimii Pappilansalmen yläkoulussa, lukiossa ja Ekamissa, ja toimii nyt etänä verkossa tarjoamalla treenivinkkejä. Nuorille on tarjolla lajivalmennusta 8. luokalta alkaen pesäpallossa ja jalkapallossa, muiden lajien edustajat harjoittelevat yleisvalmennusryhmässä. Yläkoulussa on tarjolla telinevoimistelua, joten jo seiskalla liikuntaa voi olla 7 tuntia viikossa.

 

Ajankohtaista:
  • Talvikauden 2020 – 2021 (syyskuu 2020 – huhtikuu 2021) salivuorot, jäävuorot ja allasvuorot ovat haettavissa 10.5.2020 mennessä. Vuorot haetaan Timmi -tilajärjestelmän kautta.

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Saatekirje seuroille syksy 2019

Saatekirje seuroille tammi 2020

Hinnasto 1.1.2020