HaminAppi on uusi mobiilisovellus haminalaisille

Haminan kaupunki on ottanut käyttöön uuden mobiilisovelluksen nimeltään HaminAppi. Sen avulla Haminan kaupungin asukkaat voivat ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin, vastata pikakyselyihin, antaa palautetta ja tutustua kaupungin tapahtumatarjontaan. Sovellus auttaa myös seuraamaan kaupungin uusimpia uutisia suoraan älylaitteen avulla.

Oiva Toikan lasilintukokoelma avoinna jälleen joulukuussa

Haminan kirjaston Kasper-sali on varattuna 18.11. alkaen päivittäin eri tilaisuuksille ja mm. marraskuun viimeisellä viikolla salissa järjestetään riskiryhmien influenssarokotukset. Lasilinnut ovat esillä vitriineissä, mutta kokonaisuutena Oiva Toikan lasilintukokoelma on katsottavissa jälleen joulukuun alusta alkaen.

Varhaiskasvatus tiedottaa

Postin lakon takia lokakuun varhaiskasvatuslaskut jaetaan vanhemmille varhaiskasvatusyksiköissä.

Kinkku kuntoon jouluksi!

Linnoituksen uimahallin suosittu kinkku-uinti -kampanja käynnistyy taas. Kampanja on tarkoitettu kaikenikäisille haminalaisille.

Kampanjan tarkoituksena on innostaa haminalaisia harrastamaan uintia ja vesiliikuntaa. Vedessä voi liikkua monipuolisesti ja tehokkaasti. Lisäksi vesi auttaa painonhallinnassa ja on nivelystävällinen liikuntamuoto.

Uintikampanja on ajalla 18.11. - 16.12.2019. Kampanjataulukko löytyy uimahallin allastilojen seinältä. Taulukkoon kirjoitetaan oma nimi ja jokainen erillinen suoritus merkitään nimen jälkeen rastilla.

Kampanjan aikana 10 käyntikertaa /suoritusta uineet / vesijuosseet osallistuvat joulukinkun arvontaan. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan muita palkintoja. Arvonta suoritetaan 17.12.2019 klo 7.

Avustusinfo maanantaina 18.11.2019 klo 17.00 kaikille haminalaisille yhdistyksille

Kaupungin avustukset uusiutuvat ja niiden hakuaika aikaistuu helmikuun loppuun.

Avustusinfo Haminan Pääkirjaston Kaspersalissa ma 18.11.2019 klo 17.00 kaikille haminalaisille yhdistyksille.
Tulethan siis kuuntelemaan ohjeita avustusten hakemiseen, niin et jää alkuvuonna "sormi suuhun" käytäntöjen kanssa!

Tavoitteena on aktivoida yhdistyksiä suuntaamaan toimintaansa myös oman jäsenistönsä ulkopuolelle - yhdessä olemme enemmän :)

Kymsoten palvelut Haminan alueella

Kymsoten ja Haminan kaupungin edustajat keskustelivat sosiaali- ja terveyspalveluista
Kymsoten ja Haminan kaupungin yhteisessä tapaamisessa keskusteltiin haminalaisten sosiaali- ja terveyspalveluista ja niihin suunniteltavista muutoksista. Keskeiseksi teemaksi nousivat ikääntyneiden palvelut, erityisesti asumispalvelut. Lisäksi keskustelua käytiin myös kiirevastaanotoista.