Kadut, tiet ja liikenne

Haminan hoidettava katupituus on yhteensä 189,9 km. Kevyen liikenteen väyliä on 57,8 km. Kokonaan kunnan hoidossa olevia yksityisteitä on 11 km.

Katuhakemisto löytyy karttapalvelun avulla.

Kaupungin alueella olevien valtateiden, maanteiden sekä paikallisteiden ylläpidosta vastaa Väylävirasto. Väyläviraston kanssa tehdään jatkuvaa yhteistyötä liikenneturvallisuuden sekä teiden suunnittelun ja kunnossapidon hyväksi.

Tie- ja aluevalaistuksen huolto

Katuvalot ovat  talviaikana sammutettuina taajamissa klo 22.00-5.00 välisenä aikana lukuun ottamatta kaupungin keskusta-alueita, paikallistieosuuksia, kokoojateitä ja teollisuusalueita.

Katuihin, teihin ja liikenteeseen liittyvää palautetta voi antaa Haminan kaupungin palautepalvelun kautta. Sama palvelu toimii myös kaupungin mobiilisoveluksessa, jonka voit ladata oman puhelimesi sovelluskaupasta. Haminan mobiilisovelluksesta lisätietoja täältä.

Vikailmoitukset

Laita vikailmoitukset ja muut palautteet palautelinkistä.

Mikäli tilanne vaatii nopeaa toimintaa, ole yhteydessä puhelimitse:
ma-to klo 7-15.30 ja pe 7-13.30
p. 05 749 2530
muuna aikana, ks. Päivystys ja varallaolo

Anna palautetta

Voit lähettää palautetta Haminan kaupungille sähköisen palautepalvelun kautta.

Oli kyseessä sitten kiitoskommenttikysymysmoite tai toimenpide-ehdotus, palvelee sähköinen palautejärjestelmä kaikissa näissä tilanteissa. Palautteita käsitellään pääsääntöisesti arkisin klo 8–16.00.

Palautteeseen ei tule kirjoittaa arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnuksia, henkilöiden nimiä tai pankkitilin numeroita.