Museot

Haminan kaupungin museot hallinnoi kolmea museokohdetta, joista kaksi sijaitsee Haminan vanhassa keskustassa Raatihuoneen tienoilla ja kolmas Husulan kylässä. Tervasaaren aalloilla keinuvaa museohinaajaa ylläpitää perinneyhdistys.

Museot tallettaa alueelle ominaista kulttuuriperintöä, ja esittää sitä niin kuntalaisille kuin matkailijoillekin näyttelyiden ja tapahtumien muodossa vuoden ympäri. Oli kiinnostuksen kohde sitten paikallishistoria, maaseutuelämä taikka silmää hivelevän sievät esineet, löytyy luonteeltaan erilaisten kohteiden joukosta mieluinen vierailuvaihtoehto. Tutustu myös Haminan museokatuun, jonka varrella on historiallinen kohde jos toinenkin, sekä museoiden mobiilioppaaseen.

Haminan kaupungin museot löytyy sekä Facebookista että Instagramista.

Anna palautetta

Voit lähettää palautetta Haminan kaupungille sähköisen palautepalvelun kautta.

Oli kyseessä sitten kiitoskommenttikysymysmoite tai toimenpide-ehdotus, palvelee sähköinen palautejärjestelmä kaikissa näissä tilanteissa. Palautteita käsitellään pääsääntöisesti arkisin klo 8–16.00.

Palautteeseen ei tule kirjoittaa arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnuksia, henkilöiden nimiä tai pankkitilin numeroita.