Siisti Siti – ajankohtaiset tapahtumat

Suuret kiitokset Neuvoton- Salmi talkooporukalle. Ahkerien vapaaehtoisten ansiosta Hamina on nyt asteen verran siistimpi siti.

Siivoustalkoot Neuvottomassa ja Salmilla maanantaina 13.5. klo 17 – 19

Yhteisten talkoiden järjestelyissä ovat mukana Neuvoton-Salmin Martat ry, Neuvottoman Tarmo, Vehkalahden Pyrkivät ry, Neuvoton ry ja Neuvottoman koulun vanhempaintoimikunta.

Talkooporukan kokoontumispaikkana toimii Muuraskoti, osoite: Muuraskalliontie 12. Kaupunki toimittaa paikalle roskapihtejä, roskapusseja ja huomioliivejä. Lisäksi tarjolla on syötävää 60 talkoolaiselle. Et siis tarvitse itse mukaasi kuin käsineet ja halutessasi juomaa. 

Tule mukaan, tehdään yhdessä Haminasta maailmanluokan siistein Siti! 


Suuret kiitokset Kesäpuiston talkoolaisille. Sade meinasi hieman hidastaa Kesäpuiston siivoustalkoiden tahtia, mutta kiitos lukuisten vapaaehtoisten, on Haminan kaupunki nyt asteen verran siistimpi siti.

Kesäpuiston siivoustalkoot torstaina 25.4, klo 10

_______________________________________________________________________________________________________________________

31.8.2023 pidettiin Siisti Siti – siivoustalkoot Itämeripäivän kunnniaksi. Talkootapahtuman kokoontumispaikalla Haminan Veden asiantuntija Nina Korjus kertoi Haminan kaupungin hankkeesta, jonka tavoitteena on selvittää miten hulevedet voidaan ottaa paremmin huomioon vesiensuojelussa. Lisätietoja hankkeesta Haminan kaupungin verkkosivuilta hulevesien hallinnan parantaminen vesiensuojelun näkökulmasta

Piirroskuva mursusta keräämässä roskia.