Moi. Kiva, kun kiinnostuit

Haminasta.

Tiedä vaikka päätyisit haminalaiseksi.

Töitä kaakon kulmilta

Työpaikkoja Haminasta ja Kaakkois-Suomesta löytyy monelta eri toimialalta. Teollisuuden ja logistiikan lisäksi esimerkiksi sosiaalialalle, matkailuun ja IT-puolelle etsitään jatkuvasti uusia ammattilaisia. Haminassa sijaitsee myös Googlen Euroopan suurin datakeskus.

Etäilykin kiinnostaa

Yllättävän monella työt kulkevat siellä missä tekijäkin. Haminassa netti pelaa, joten töitä voi tehdä vaikka omalta terassilta. Pääkaupunkiseudun työpisteetkin ovat vain reilun tunnin päässä – laaja hakua vaan menemään.

Olisipa jännä juttu, jos kiinnostava työpaikka löytyisi jo seuraavan sivun takaa.

Asunto Haminasta

Asuntoasioissa pikkukaupungin hintataso ja lisäneliöt ovat ehdottomasti parasta. Samalla rahalla vaan yksinkertaisesti saa enemmän. Jollekin se tarkoittaa punaista tupaa ja perunamaata, toisille rivitaloa koulujen ja palveluiden vierestä.

Aamulatte omalla parvekkeella merimaisemin

Et sattuisi haaveilemaan citykämpästä meren ääreltä? Sellaisiakin Haminassa on tarjolla, ja ihan tavallisille ihmisille. Se on sitä maailmanluokan meininkiä.

Haarukoi mielessäsi budjetti ja pistäydy ikkunaostoksilla. Saatat yllättyä.

Etuovi

Elämä Haminassa

Lyhyet välimatkat, mukavat naapurit ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Annetaan haminalaisten kertoa itse, miksi he ovat valinneet Haminan kotikaupungikseen ja mikä tekee heidän arjestaan hyvää.

Tapahtumarikasta menoa

Haminassa kulttuuri kukkii muulloinkin kuin kesällä, ihan joka genrelle. Ja onhan meillä meri. Se vasta houkutteleva onkin.

Okei, joskus asiat kerrotaan vähän kaunistellen. Ehkä haluaisit siiskurkistaa vielä somen puolelle?