Eläinlääkärin vastaanotto

Ajanvaraus: 040 199 1437

Ajanvaraukset, reseptien uusimiset ja neuvonta hoidetaan soittamalla ajanvarausnumeroon arkisin klo 8 – 9. Kiireettömät ajanvaraukset tulisi hoitaa puhelinaikana tai nettiajanvarauksesta. Klo 9 – 15 keskitytään potilastyöhön ja puheluihin ei pääsääntöisesti ehditä vastaamaan. Jos puhelu ohjautuu vastaajaan ja asia on kiireellinen, voi vastaajaan jättää viestin. Vastaajan viestit kuunnellaan heti, kun toimenpiteistä vapaudutaan ja viestin jättäjälle soitetaan takaisin. Päivystysaikana takaisinsoitto tulee tuntemattomasta numerosta.

Potilaita hoidetaan ajanvarauksella. Pieneläimet hoidetaan vastaanotolla, suureläimet tuotantotiloilla ja talleilla. Päivystystapauksia hoidetaan ympäri vuorokauden. Palvelua tarjotaan arkipäivisin virka-aikana ja kiireellistä eläinlääkäriapua kaikkina vuorokaudenaikoina.

Virka-ajan ulkopuolella eli arkisin kello 15-08 sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä päivystävän eläinlääkärin tavoittaa numerosta 0600 14499. Päivystyspuhelin on maksullinen.

Vastaanotoilla noudatetaan lääkärisopimuksen mukaista kunnallista eläinlääkäritaksaa. Maksuvälineenä käy pankkikortti, käteinen sekä tavallisimmat luottokortit.

Varattu vastaanottoaika on peruttava viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä.
Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 32,86 € + alv 24%.

1.1.2024 alkaen Haminan kaupunki on tuottanut eläinlääkintähuollon palvelut Haminan, Virolahden ja Miehikkälän lisäksi myös Kotkan ja Pyhtään alueelle.

Perustoimenpiteiden hinnasto (hinnasto päivitettävänä)

Eläinlääkärit

Haminan vastaanotto

Rimamöljänkatu 4
49400 Hamina

kunnaneläinlääkäri Tiina Lindholm
kunnaneläinlääkäri Jenni Hyväkkä
vs. kunnaneläinlääkäri Päivi Miinalainen
vs. kunnaneläinlääkäri Jennika Ollila
klinikkaeläinhoitaja Jessica Sahanen
kunnaneläinlääkäri Heidi Rämä (virkavapaalla)

Virolahden vastaanotto

Mäkitie 1 B
49900 Virolahti

vs. kunnaneläinlääkäri Heljä Pekkarinen

Pyhtään vastaanotto

Alatie 108 E
49200 Pyhtää

kaupungineläinlääkäri Naziko Kessaeva
kaupungineläinlääkäri Marika Friman
kaupungineläinlääkäri Ellen Kaartokallio

Eläinsuojelu

Eläinsuojeluilmoitukset pyydetään tekemään ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen elainlaakari@hamina.fi tai puhelimitse p. 040 199 1538.

Hallinto

Eläinlääkintähuolto on osa ympäristöterveydenhuollon yksikköä, jonka johtaja on ympäristöpäällikkö Tapio Glumoff puh. 040 511 9819.