Tervetuloa maailmanluokan pikkukaupunkiin yrittäjäksi! Hamina on vanha varuskunta-ja satamakaupunki linnoituksen sisällä meren rannalla Kymenlaaksossa.

Kuten sanotaan, Hamina saa pään pyörälle, onhan kaupungissa ainutlaatuinen ympyräasemakaava linnoituksen sisällä. Maailmassa on muuten vain yksi samanlainen kaupunki, Palmanova Italiassa.

Haminan historia, sijainti idän ja lännen välissä, kompakti asuinpaikka kaupunkipalveluiden kera, tekee Haminasta maailmanluokan yrittäjä- kaupungin. Kaupungin väkiluku on noin 20 000 ja tunnelma kaupungissa on kansainvälinen, niin matkailun, asukkaiden ja yritysten näkökulmasta. Kaupassa moikataan tuttuja ja vaihdetaan kuulumisia, olemmehan kohtaamisten kaupunki!

Kaupungin kehittyvät toiminnot esimerkiksi Hamina-Kotka satamassa toimii porttina maailman vesille, niin rahdille, kuin kansainväliselle risteilytoiminnalle.  Satamasidonnaiset palvelut ovat isossa roolissa kaupungin elinkeinon kehittymisessä, mutta kasvava ala on myös palvelualat, etenkin matkailuun liittyen.  Kaupungissa on tarvetta esimerkiksi ohjelmapalveluyrittäjille ja ravintolayrittäjille, olisiko sinusta uusi yrittäjä?

Oli ideasi ja ajatuksesi suuria tai pieniä, me täällä maailmanluokan pikkukaupungissa teemme unelmistasi kanssasi yhdessä totta!

Asuminen Haminassa

Haluatko katsella ikkunasta merelle vai pulahtaa saunasta vilvoittelemaan kirkkaaseen järviveteen?  Haminan asunnoilta löytyy vaihtoehtoja niin keskustan kerrostaloista, kuin maaseudun rauhasta. Haminassa etäisyydet ovat lyhyitä, tunnissa olet ajaen Lappeenrannassa ja reilussa tunnissa Helsingissä. Venäjän rajalle on matkaa 40km.

Haminassa olemme tottuneet töiden perässä tänne muuttamiin tai työkomennukselle tuleviin. Kaupunkikuvassa kuulee monia eri kieliä ja vapaa-ajanpalvelut ovat laajat, viihdyit sitten luonnossa tai kulttuurielämysten parissa.

Toimitiloja Haminassa

Haminasta löytyy vapaita toimitiloja, oli tarpeesi sitten hehtaari jos toinen, tai tarvitset rauhallisen co-working tilan läppäribisnekselle. Ota rohkeasti yhteyttä oli yritystoimintasi suurta tai pientä, maailmaluokan pikkukaupungissa on tilaa ja mahdollisuuksia kaikille.