Kirjaamo ja arkisto

Asiakaspalvelupiste

Puistokatu 6, Hamina

kirjaamo(a)hamina.fi

Huom! mikäli toimitat sähköpostilla henkilö- tai muista tietojasi, käytä lähettämiseen salattua sähköpostia.

Kirjaamo avoinna ma – pe 8.00 – 15.00, suljettu klo 12.00 – 13.00.
Kirjaamo/asiakirjatiedustelut p. 05 749 2500

Kirjaamo

Kirjaamo ottaa vastaan Haminan kaupungille osoitetut paperilla tai sähköisesti saapuvat asiakirjat; kirjaa, skannaa ja lähettää asiakirjat valmistelijoille pääsääntöisesti sähköisesti, mm. hakemukset, kuntalaisaloitteet, valitukset, muutoksenhaut, lausuntopyynnöt, lausunnot, vastineet ja selvitykset, päätökset, anomukset, kuulutukset, vastaukset, kirjeet, tarjoukset, sopimukset ja paljon muita asiakirjoja.
Kirjaamosta kaupunkilaiset saavat tietoja vireillä olevista asioista, päätöksistä, sopimuksista, luottamushenkilöistä sekä asiakirjojen käsittelystä ja kulusta.

Kaikki pöytäkirjat ovat nähtävillä kotisivuillamme.

Hämäläinen Marja, Hallinnon asiantuntija, p. 040 199 1394

Hirsimäki Essi, Johdon assistentti, p. 050 313 5148

Arkisto

Keskusarkiston tehtävänä on säilyttää eri toimintayksiköiden pysyvään tai pitkään säilytykseen lain mukaan määrätty asiakirjamateriaali.

Asiakirjojen julkisuutta ja käyttöä rajoittavat julkisuuslain, henkilötietolain ja erityislakien pykälät. Asiakirjojen käytössä noudatetaan yleisten asiakirjojen käsittelystä annettuja ohjeita. Asiakirjoja ei lainata yksityisille arkiston ulkopuolelle. Yleisimmät arkistopyynnöt ovat mm. neuvolakortit, rokotustiedot, koulutodistukset.

Asiakirjoista perittävät lunastus- ja lähetysmaksut 2018

Taru Arvilommi, Palveluassistentti, p. 040 199 1888