Osallisuus, kapeassa vaakakuvassa piirretyt hahmot tanssivat, istuvat, kävelevät. Kuvassa myös piirrettyjä kirjoja ja tietokone.

Hyvinvoinnin edistäminen tiedottaa 3/2024

Yhdistyskahvit pidetään kumppanuustalo Hilmassa torstaina 21.3. klo 17:00. Aiheina avustukset, kaikukortti, seniorimessut ja koulutukset. Voit myös jättää ideoita ja toiveita ennakkoon: mia.iivonen@hamina.fi tai Hilman työntekijöille.

Ilmoittautumiset kesän 2024 Lauantaitoreille käynnissä nyt !

Oletko Haminan alueella vaikuttava ja keikkatilaisuutta odottava esiintyjä tai ryhmä? Tervetuloa esiintymään Haminan kauppatorille kesälauantaina! Haminan kaupungin kulttuuripalvelut tarjoaa jälleen tilaisuuden esiintyä kesän aikana matalan kynnyksen periaatteella kauppatorilla Vepan lavalla.

Lisätietoa: https://www.hamina.fi/hyvinvointi-vapaa-aika/kulttuuripalvelut/kulttuuritapahtumat/lauantaitorit/ tai Tomi Pekkola, kulttuurituottaja, p. 040 199 1835, tomi.pekkola@hamina.fi

Kirjaston ja avoimen varhaiskasvatuksen järjestämät kaikille avoimet lasten Satukahvilat jatkuvat torstaisin pääkirjastolla klo 17-18. Kevään aikana kaupungin johtoa jalkautuu Satukahvilaan lukemaan satuja ja juttelemaan lasten kanssa. Tilaisuudet ovat osa kirjaston demokratiahanketta. Torstaina 21.3. satuja lukemassa on kaupunginjohtaja Ilari Soosalu ja torstaina 4.4. osallisuusjohtaja Pia Nordman.

Kirjasto on hankkinut käyttöönsä elokuvalisenssin, joka sallii elokuvien julkisen esittämisen esimerkiksi kirjastoissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Ensimmäiset elokuvanäytökset pidettiin hiihtolomaviikolla, katsojia oli kahdessa näytöksessä yhteensä 60. Näytöksiä on tulossa lisää kevään aikana keskiviikkoiltapäivisin. Tiedotamme ohjelmistosta kirjaston ja kaupungin somekanavissa.

Seniorimessut torstai 18.4.2024 klo 13-16, Simeon sali (Pikkuympyräkatu 34). ”Turvallista elämää kaiken ikää”. Mukana esittelijöitä ja lyhyitä infoja arjen turvallisuuteen liittyen.