Lauantaitorit

Kesälauantaisin ohjelmaa klo 11-12 Vepan lavalla Haminan kauppatorilla (Satamakatu 12)

Lauantaitorilla esiintyvät paikalliset yhdistykset, ammattilaiset ja harrastajat. Tule nauttimaan torikahveista ja kesätunnelmasta upeiden esiintyjien tahdissa.

Lauantaitorit-nimen alla järjestetään seitsemänä lauantaina ohjelmaa kesän aikana, ja lavalle voi astella esiintymään kuka tahansa, kunhan sisältö on koko perheelle sopivaa sekä poliittisesti tai muuten sitoutumatonta torille sopivaa hyvän mielen ohjelmaa. Esityksestä maksetaan kaikille samansuuruinen esiintymispalkkio, joka vuonna 2024 on 150 euroa per esitys.

Näin ilmoittaudut mukaan: Alta löydät linkin Google Forms-lomakkeeseen, jonka lähettämällä varmistat, että esityksesi on ohjelmasisällössä mukana. Alta löydät myös lomakkeeseen täyttöohjeet sekä lisätietoa esiintyjäehdokkaille.

Kulttuuripalvelut koordinoi kesän esitysaikataulun yhdessä esiintyjien kanssa ja huomioi myös esiintyjien toiveet esityspäivistä mahdollisuuksien mukaan.

Ilmoittautumisten takaraja on 1.4.2024. Lopulliset esityspäivät selviävät esiintyjille toukokuun alkupuolella, ja Lauantaitorien ohjelma julkistetaan toukokuun puolivälissä.

ohjeet

ilmoittaudu esiintymään

lavan tekniset tiedot

tietosuojaseloste

Lisätietoja:

Tomi Pekkola, kulttuurituottaja, p. 040 199 1835, tomi.pekkola@hamina.fi

Kesän lauantaitatoreille haetaan nyt esiintyjiä!