Taustalla joulukuusi, edustalla nainen puhumassa mikrofoniin.

Hamina-lapaset -suunnittelukilpailu on nyt avattu!

Joulu Trykininpuistossa-tapahtumassa käynnistettiin tänään Hamina-lapasten suunnittelukilpailu. Kilpailun käynnisti Haminan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Titta Erkkilä. Kilpailun aiheena on siis toteuttaa lapaset, joiden teemana on Hamina.

Kilpailuun osallistutaan toteuttamalla omatekemä suunnitelma ja toimittamalla valokuva työstä sekä ohjeet mukaan kilpailuun joko sähköisen lomakkeen kautta tai suoraan Asiointipalvelu Rinkeliin. Kilpailuaika on 16.12.2023-1.9.2024. Työn toteutus on vapaa, kunhan lopputuloksena itse suunnittelemat Hamina-aiheiset lapaset sekä kaava, joka saadaan jakaa maksuttomasti yleiseen käyttöön.

Töistä tekee esikarsinnan raati ja sen jälkeen työt menevät äänestykseen. Äänestysaika tulee olemaan 16.9.-30.9.2024 ja äänestämään pääsee sähköisesti tai Haminan kirjastoissa. Voittaja julkistetaan Haminan Syysmarkkinoilla (10.-11.10.2024) ja maineen sekä kunnian lisäksi luvassa on 200 € lahjakortti voittajan valitsemaan haminalaiseen liikeeseen. Lisäksi Haminan kaupunki varaa mahdollisuuden kunniamaininnan antamiselle.

Lisätietoja kilpailusta hamina.fi/hamina-lapaset-suunnittelukilpailu/