Esiopetukseen ilmoittautuminen:

Aloitussivulta valitaan esiopetukseen ilmoittautuminen. Kysymysmerkkien kohdalta löydät ohjeet ja lisätietoihin voit laittaa tarvittaessa tarkennuksia. Esiopetuspaikka valitaan lapsen tulevan koulun perusteella.

Sivulla ”hakutoiveet” alueeksi valitaan päivähoito.

Esiopetus ja varhaiskasvatus

Mikäli lapsi tarvitsee maksuttoman esiopetuksen lisäksi varhaiskasvatusta, valitse ”Lisää uusi päivähoitotoive” hakusivulla. Varhaiskasvatus järjestetään samoissa tiloissa ja samalla henkilökunnalla kuin esiopetuskin. Jos lapsi tarvitsee varhaiskasvatusta ennen klo 6.30 aamulla, illalla, yöllä ja/tai viikonloppuna, järjestelyt sovitaan tapauskohtaisesti. Varhaiskasvatuspaikaksi valitaan hakuvaiheessa oma lähiesikoulu.

Mikäli käytössänne ei ole internetsivuja, ilmoittautumislomakkeen voi pyytää sähköpostilla osoitteesta varhaiskasvatus@hamina.fi tai puhelin 040 199 1405.

Esiopetuspäätökset lähetetään sähköpostilla toukokuun loppuun mennessä.

—————————————————————————————————————————————-

Esiopetus

Esiopetus on perusopetuslain mukaista toimintaa. Maksuton esiopetus noudattaa koulun työpäiviä ja toiminta-aika on pääsääntöisesti klo 9.00 – 13.00. Jos lapsi tarvitsee esiopetuksen lisäksi kunnallista varhaiskasvatusta, se pyritään järjestämään samoissa tiloissa ja samalla henkilökunnalla.

Mikäli kodin ja esikoulun välinen yhdensuuntainen matka on 5 km tai enemmän, on lapselle mahdollista hakea koulukuljetusta niille päiville, jolloin hän on pelkässä maksuttomassa neljän tunnin esiopetuksessa. Toimita kuljetushakemus täytettynä oman alueen varhaiskasvatuksyksikön johtajalle sähköpostitse etunimi.sukunimi(a)hamina.fi tai postitse osoitteeseen Puistokatu 2, 49400 Hamina.

Esiopetussuunnitelma

Kaksivuotinen esiopetussuunnitelma

Kuljetushakemus löytyy tästä.

Kirjaudu Wilmaan

Tiedote huoltajille – Edlevo

Digitaalinen oppimispolku ja ePassit

Pin It on Pinterest

Share This