Uuden-Summan päiväkoti

Uuden-Summan päiväkoti on vuonna 1976 perustettu päiväkoti Uudessa-Summassa Tervakartanolla. Uuden-Summan päiväkodissa sekä sen  lähiympäristössä on mahdollisuus monipuoliseen toimintaan. Tervakartanolla on oma liikuntasali, joka on päiväkodin aktiivisessa käytössä. Lähiympäristöstä löytyy leikkipuistoja, metsää sekä Murtalhon kenttä ja muita lähiliikuntapaikkoja, joita hyödynnämme toiminnassa. 

Uuden-Summan päiväkoti on auki arkisin klo 6.30-17.00 lasten hoitoaikojen mukaan. Päiväkodilla toimii viisi ryhmää Nasut, Kengut, Kanit, Tikrut ja Ihaat. Nasut ja Kengut ovat alle 3-vuotiaiden lasten lapsiryhmiä, Kaneissa on 3-4 vuotiaita lapsia, Tikruissa 4-5 vuotiaita lapsia ja Ihaissa 5-vuotiaita lapsia.

Uuden-Summan päiväkoti on kasvava päiväkoti ja meille tärkeitä arvoja ovat lapsilähtöisyys sekä joustavuus. Uuden-Summan päiväkoti on kotoisa ja lämmin, kohtaamme jokaisen lapsen ja perheen yksilönä sekä panostamme vuorovaikutukseen henkilökunnan ja perheiden välillä. Uuden-Summan päiväkodin toiminta perustuu valtakunnalliseen sekä Haminan kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Ryhmien yhteystiedot