liikkumiskampanjat

Unelmien liikuntaviikonloppu käynnistää liikuntakampanjoiden kesän

Helatorstaina käynnistyy kesän liikuntakampanjoista Pyörävaellus ja Kävelykipinä.
Lisäksi loppuviikosta voit ulkoilla omatoimisella liikuntapolulla.

Pyörävaellus ja Kävelykipinä koostuu 20 postilaatikosta, jotka on sijoiteltu ympäri Haminaa. Laatikot esittelevät Haminan luontokohteita, kuntoportaita ja maaseudun yrityksiä. Kirjaa siis nimesi laatikoiden vihkoihin, vaikka joka päivä ohimennessäsi! Muistathan palauttaa osallistumiskortin lokakuussa, niin osallistut liikunnallisten palkintojen arvontaan.

Hölkäten Haminassa koostuu erilaisista ulkotapahtumista, kisoista jumppiin ja kuntoportaista patikkaretkille. Tapahtumat ovat avoimia kaikille ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta. Eli perheiden yhteistä tekemistä!
Tapahtumat ovat ”oikeita kilpailuja” lukuunottamatta maksuttomia. Tapahtumia järjestävät kaupunki sekä eri yhdistykset ja yritykset. Yksi osallistuminen antaa sinulle yhden arvan loppuvuoden arvontaan.

Keskiviikkona 15.5. alkavat tanssikurssit Vehkalinnassa. Kaksi ensimmäistä tanssikurssia ovat ilmaisia 40 kuntoon -hankkeen puitteissa. Näistä on hyvä ponnistaa vaikka Turkian lavan kesän tansseihin!

Omatoimiset liikuntapolut löydät Pyhällön koulun viereiseltä pururadalta sekä Tarmolan ulkoilupuistosta. Liikuntapoluilla on pisteitä joissa voit suorittaa liikunnallisia tehtäviä. Polku sopii koko perheelle. Lisätietoa saat seuraamalla Instagramissa @liikkuvahamina