Teatterikivaa koko perheelle!

Markan possu on hupaisa, koko perheen näytelmä ja tarina perheestä, joka kaipasi mukavaa lemmikkiä sohvalle, sekä possusta, joka janosi seikkailuja. 

Haminan kansalaisopiston LÄPI KAIKEN -lasten teatteritaiteen perusopetusryhmän 9–12-vuotiaat harrastajat ovat tarttuneet Mari Mörön kirjoittamaan lasten satuun Markan possu, ja ryhmä on yhteistyönä valmistanut tarinasta oman näyttämösovituksen. 

Koko perheen näytelmä Markan Possu -esitykset Summan kylä- ja kulttuurikeskuksen Teatteri Nurkassa la 20.4. klo 13.15 sekä to 25.4. klo 17.15. Esityksen kesto on n. 45 minuuttia.

Lippuhinnat: 
aikuiset 10 €, ale-ryhmät 5 € (lapset, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset), alle 10 v. maksutta.
Liput saa ovimyynnistä 15 min ennen esityksen alkua. Maksuvälineeksi käy käteinen tai E-passi. Lippuvaraukset tekstarilla: p. 040 722 3687. 

Ryhmästä:
Lasten ryhmä, 9–12-vuotiaat on nimennyt itsensä: LÄPI KAIKEN. Ryhmään kuuluu 12 lasta. Ryhmää ohjaa teatteriopettaja ja -taiteilija Henni Kiri.Ryhmä on harjoitellut repliikkien kirjoittamista ja näyttämötilanteiden luomista tekemällä ryhmätyönä Mari Mörön kirjoittaman satukirjan Markan Possu pohjalta oman näytelmäsovituksen. Jokaiselle ryhmäläiselle on luotu näytelmän tekemisessä paitsi roolihenkilöiden näyttelemistä, myös rooleja näyttämöhenkilökuntana. Myös esityksen ääni- ja valosuunnittelu on tehty ryhmälähtöisesti.