Iäkkäitä tuolijumppaajia

Maksuton tuolijumppa Husulan koululla

Husulan koululla Haminassa järjestetään maksutonta ja kaikille avointa tuolijumppaa. Tämä matalan kynnyksen liikuntahetki pidetään joka keskiviikko Husulan koulun liikuntasalin aulassa kello 10.30, ja sen tarkoituksena on tarjota helppo ja saavutettava tapa pysyä aktiivisena.

Tuolijumppa soveltuu erinomaisesti kaikenikäisille ja -kuntoisille osallistujille, sillä liikkeet tehdään istuen ja ne on suunniteltu edistämään joustavuutta, tasapainoa ja yleistä hyvinvointia. Tunti sopii erityisesti niille, jotka kaipaavat lempeää ja turvallista tapaa liikkua.

Tämän jumpan ohjaa opiskelija, joka tuo tuoreita ideoita ja energiaa tunnille. Tämä on hieno tilaisuus tukea nuoria liikunnan ammattilaisia ja samalla pitää huolta omasta terveydestä.

Sisäänkäynti Husulan koulun tuolijumppaan on Husupyölintien puolelta. Ei ole tarpeen ilmoittautua etukäteen, vaan kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita liittymään mukaan.

Maksuton tuolijumppa Husulan koulun liikuntasalin aulassa. Siisänkäynti Husupyölintien puolelta. Keskiviikkoisin kello 10.30. Kuvassa iäkkäitä tuolijumppaajia.