KymenHVA tiedottaa: Viiden tähden koulutusta Kymenlaakson keskussairaalassa ja Haminan terveysasemalla

Nuorten Lääkärien Yhdistys (NLY) ja Lääkäriliitto toteuttavat vuosittain erikoistuvien lääkärien koulutusolosuhteita kartoittavan tutkimuksen. Kyselyllä kartoitetaan erikoistuvien lääkäreiden saamaa koulutusta ja ohjausta sekä yleisemin työoloja ja työn kuormittavuutta nykyisessä koulutuspaikassa.

Kymenlaakson keskussairaalan Sisätaudit ja Medisiiniset palvelut sekä Haminan terveysasema ovat pärjänneet vuoden 2023 kyselyssä erinomaisesti ja heidät palkitaan esimerkillisestä työstä lääkäreiden ammatillisen jatkokoulutuksen saralla. Tulokset julkaistiin Lääkäripäivillä torstaina 25.1.2024 ja palkinnot vastaanottivat koulutusylilääkäri Ville Varmavuo ja ylilääkäri Heidi Narkilahti.

– Ennen kaikkea suuri kiitos tuloksesta kuuluu kaikille erikoislääkäreille, kertoo Medisiinisten palveluiden tulosaluejohtaja Mika Huuskonen.

– Olemme pyytäneet aktiivisesti palautetta sekä panostaneet koulutukseen ja sen kehittämiseen. Lisäksi olemme pyrkineet luomaan hyvät työolosuhteet, sillä hyvä työyhteisö on kaiken työhyvinvoinnin ja innostuksen lähde, jatkavat ylilääkärit Yvonne Wennerstrand ja Ville Varmavuo.

Lisätietoa:

Mika Huuskonen

Tulosaluejohtaja

Medisiiniset palvelut

puh. 044 223 1932

mika.huuskonen@kymenhva.fi