Haminan kirjastoauto Päivänsäde.

Kutsu päivänsäde kyläilemään!

Onko yhteisölläsi kylä- tai kaupunginosatapahtuma tai juhla, johon toivoisitte mukaan kirjasto- ja monipalveluauto Päivänsäteen? Tai olisiko houkuttelevaa päästä itse toteuttamaan jokin pieni tapahtuma tai tilaisuus hyödyntäen pyörillä liikkuvaa, maksutonta kirjastotilaa?
Päivänsäde antaa mahdollisuuksia moneen. Sen kyydissä on kulkenut mm. trubaduureja, liikuntaneuvontaa ja Inbody-mittausta, satutuokioita ja paikallisten tarinoiden keruut. Nyt myös haminalaiset pääsevät itse tuomaan omia tapahtumasisältöjä Päivänsäteelle. 

Mitä toivot, että Päivänsäde toisi mukanaan kyläreissulle; kirjavinkkausta, jonkin esityksen, tilat yhteisön omalle lukupiirille, tarinakerholle, perennojen vaihtopäivään kirjallisuutta monivuotisista kasveista…muuta, mitä? Kaikki uudet ja villit ideat ovat tervetulleita.
Ehdota meille, minne ja milloin Päivänsäteen olisi syytä huristella kesällä 2024.  

Ehdota treffejä Päivänsäteelle ja kutsu auto kylään! Päivänsäde liikkuu kutsuperiaatteella 3.-20.6. klo 9-13 välisenä aikana arkiaamupäivisin klo 9 – 13 ja lauantaisin klo 9 – 16 sekä heinäkuussa 1.-14.7. arkipäivisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-16 välisenä aikana. Jätä tähän lomakkeelle kyläilykutsu 30.4. mennessä. Päivänsäteen vierailut lyödään lukkoon 15.5. mennessä, jolloin vastataan myös kaikille kyläilykutsun lähettäneille ja sovitaan mahdollisen kyläilyn yksityiskohdista. Kutsujen määrästä ja ajoista riippuen pyrimme vastaamaan jokaiseen kutsuun myöntävästi.

Päivänsäde kylään! -kiertue on osa Aluehallintoviraston rahoittamaa Haminan kirjastopalvelujen demokratian edistämisen hanketta sekä Väen voima -kulttuurisen verkostotyön ja osallisuuden edistämisen pilotointia, jota tulee Taiteen edistämiskeskus.