Kaupunkipyöräkausi käynnistyi

Iloiset oranssit kaupunkipyörät löytyvät taas pyöräasemilta!

Voit vuokrata pyörän kertahinnalla alkaen 1 € / 15 min, kausipassilla vain 35 € / 6 kk tai kuukausijäsenyydellä. Vuokraus maksetaan erikseen Donkey Republic -sovelluksella. 

Haminassa kaupunkipyörän voi napata kauppatorilta, Raatihuoneelta, Tervasaaresta, Linnoituksen uimahallilta tai linja-autoasemalta-asemalta ja palautus onnistuu mihin tahansa 60:sta kaupunkipyöräasemasta Haminan-Kotkan-Pyhtään alueella. Eli voit tehdä pidemmänkin pyöräretken ja palauttaa pyörän eri kaupungin alueelle kuin mistä lähdit liikkeelle. jolloin Haminasta vuokratun pyörän voi palauttaa halutessaan myös esim. Kotkassa sijaitsevalle asemalle ja päinvastoin.

Erikoistarjouksena pe 3.5.2024 pyöräilyviikon avauspäivänä kaikki alle 1 h kaupunkipyörävuokraukset maksutta! Valtakunnallinen pyöräilyviikko järjestetään 3.–12.5.2024  pyorailyvuosi.fi/pyorailyviikko/

Kaupunkipyöräasemat ovat näkyvissä myös Kotkan seudun reittioppaassa 1.5. lähtien: Kotkan seudun reittiopas (digitransit.fi). Reittioppaasta näet kaupunkipyöräasemilla olevien pyörien määrän. 

Kaupunkipyörät ovat käytössä vähintään lokakuun loppuun asti.

Lisätietoja hinnoista, käytön ohjeistus sekä asiakaspalvelun yhteystiedot löydät kaakau.fi-sivustolta Hamina – Kaupunkipyörät | Kaakau.

Pikaohje käyttöön:

  1. Lataa Donkey Republic -sovellus
  2. Paikallista ja valitse vapaa pyörä (sovellus opastaa)
  3. Vie vuokraustapahtuma loppuun (sovellus opastaa)
  4. Nauti pyöräilystä
  5. Palauta pyörä mille tahansa pyöräasemalle, missä on tilaa (sovellus opastaa)