Osaaminen näkyväksi – opintopistekurssit

Mikäli haluat saada kurssilta opintopisteitä, ilmoita halukuudestasi ! Opettajalta saat ohjeet, mitä hyväksytyn suorituksen saaminen sinulta edellyttää.

Sinulla on mahdollisuus saada joiltakin kansalaisopiston kursseilta opintopisteitä. Näin voit saada kurssilla kertyneen osaamisesi paremmin näkyviin itsellesi ja muille ja hyödyntää opintojasi esimerkiksi työelämässä ja muissa opinnoissa.

Opintopistekurssi on kuvattu osaamisperusteisesti. Tämä tarkoittaa, että kurssille on tehty osaamistavoitteet ja arviointikriteerit. Osaamistavoitteet kertovat, mitä osaamista sinulla odotetaan olevan kurssin päätyttyä ja arviointikriteerit kuvaavat sitä, miten sinun tulee osata arvioitu asia.

Jotta hyväksytty opintosuorituksesi voidaan tallentaa Koski -tietovarantojärjestelmään, tarvitsemme sinulta kirjallisen suostumuksen. Suostumuslomake allekirjoitetaan ja toimitetaan opiston toimistoon. Alaikäisen opiskelijan suostumuksen antaa hänen huoltajansa.

Kurssin päätyttyä näet opintopistekurssin hyväksytyn suorituksen  Oma opintopolku -palvelussa.

Voit osallistua kurssille tietysti myös ilman suoritusmerkintää! Mikäli kesken kurssin koet, ettet haulakaan kurssilta opintopisteitä, ilmoita siitä opettajalle.

Kysy lisätietoja opettajaltasi.

Osaamisperusteiset kurssit Haminan kansalaisopistolla lukuvuonna 2023 – 2024

  1. Tehotreeni lisäpainoilla / Haminan liikuntahalli
  2. Kuntopiiritreeni / Linnoituksen uimahalli
  3. 13-15 -vuotiaiden nuorten kuntosali tutuksi ilmaiskurssi – syksy / Haminan liikuntahallin kuntosali
  4. 13-15 -vuotiaiden nuorten kuntosali tutuksi ilmaiskurssi – kevät / Haminan liikuntahallin kuntosali

Kurssit 1 ja 2 eli Tehotreeni lisäpainoilla ja kuntopiirit ovat hyväksytty osaksi lukion valinnaisia kursseja.