Kauppiaantalomuseon Mattila

Kauppiaantalomuseon kokoustila

Kauppiaantalomuseon Mattila on pieni ja kodikas kokous- ja kerhotila museokiinteistön sisäpihalla sijaitsevassa rakennuksessa. Tilaan mahtuu istumaan maksimissaan 20 henkilöä. Tila ei ole esteetön, koska se sijaitsee portaiden päässä. Kalustukseen kuuluu tuoleja, pöytiä, videotykki, valkokangas ja langaton verkko. Tilassa on myös liesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä juokseva vesi. Mahdolliset tarjoilut ja astiat tilan vuokraaja hoitaa paikalle itse. Tilassa ei saa valmistaa käryävää ruokaa huonon ilmanvaihdon ja herkän paloilmaisinlaitteiston vuoksi.

Tila on vuokrattavissa jokaisena viikonpäivänä klo 8-21. Hinta oikeuttaa ainoastaan Mattila-rakennuksen käyttöön. Museovierailusta tulee sopia erikseen, jos museo ei ole vuokra-aikana avoinna yleisölle. Tilan vuokraaja saa avaimen sekä tilan käyttöohjeet museoiden toimistolta allekirjoitettuaan vuokrasopimuksen.

Hinnasto

Tilavuokrat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Haminalaiset yhdistykset ja yleishyödylliset yhteisöt saavat museoiden tilavuokrista ja aukipitomaksusta 50 % alennuksen.

Voi vierittää

päivä klo 8-21
120 €
tunti klo 8-2120 €