Lasten Kulttuuriviikkojen banneri, jossa kilpailujuliste ja Lasten kulttuuriviikkojen logo.

Haminan Lasten Kulttuuriviikkojen ohjelmasta löytyy elämyksiä kaiken ikäisille!

Tänä vuonna lastenkulttuurin läpileikkavana teemana on Kirsi Kunnaksen juhlavuoden merkeissä sanataide. Haminassa Lasten Kulttuuriviikot tarjoavat monenlaista puuhaa koko perheelle usean viikon ajan!

Kunnas-juhlavuoden merkeissä myös Haminan Lasten Kulttuuriviikkojen ohjelmistosta löytyy sanataidetta monessa muodossa: runoa ja räppiä, loruttelua musiikin kanssa ja ilman, teatteria ja nukketeatteria, sekä runouden, sirkuksen, tanssin ja musiikin yhdistelmiä, suloisia satuhetkiä unohtamatta.

Kaksi naista rooliasuissa. Toinen pukeutuneena auringoksi ja punaiseen pellenenään.
Näyttämöllä: Hanna Bergström ja Minttu-Maaria Makkonen / Dramaturgia: Minttu-Maaria Makkonen / Äänisuunnittelu: Hanna Bergström / Visuaalinen suunnittelu ja Skenografia: Ines Masanti / Lukutaitokonsultaatio: Helmi Mattila / Tuotanto: Minttu-Maaria Makkonen

Ohjelmaa järjestetään helmikuun kolmen ensimmäisen viikon ajan tuttuun tapaan sekä kaikille avoimina ja maksuttomina tapahtumana sekä varhaiskasvatuksessa ja kouluissa järjestettävinä esityksinä! Mahdollisista maksullisista oheistoiminnoista, kuten ruokailut, kahviot ym. on mainittu ohjelmatiedoissa erikseen.

Lasten kulttuuriviikkojen kiertueohjelmassa on kaikkiaan 27 erilaista sisältöä, joista jokaiselle löytyy varmasti jotakin! Tänä vuonna Kulttuuriviikoilla on myös huomioitu yläkoulun ja toisen asteen oppilaat, sillä koulupäivien aikana järjestettävän kiertueohjelman tarjonnassa löytyy myös heille soveltuvia Konserttikeskukselta tilattuja konsertteja. 

Lasten Kulttuuriviikkojen ohjelmistosta ovat kaikki tervetulleita nauttimaan ikään katsomatta. Mukana ohjelmistossa on tänä vuonna myös painotuksia keskusta-alueen ulkopuolelle, huomioiden Haminan kylien alueita. Tapahtuman kumppanina on Vuorelan liikenne, jonka kanssa yhteistyössä tuetaan yleisöjen pääsyä tapahtumiin. Kuljetusaikataulut vahvistuvat tammikuun lopulla. 

Tila, jossa tekonurmimatto, pallo, katosta roikkuvat oranssikeltaiset värinauhat.
Kuva: Kulttuurikeskus Arx, Laura Kauppinen

Tutustu Lasten Kulttuuriviikkojen ohjelmaan Haminassa osoitteessa: haminafestivaltown.fi/tapahtumat ja tule viettämään hauskoja hetkiä tapahtumaan.

Lasten Kulttuuriviikot toteutetaan Lasten ja nuorten kulttuuriverkosto KOPAn alueellisena yhteistyönä. Kaikkien KOPPA-kkuntien avoimet ohjelmat – myös eri puolille Haminaa levittäytyvät tilaisuudet löytyvät netistä: https://www.lastenkulttuuriviikot.fi/

Lasten Kulttuuriviikot Haminassa järjestää Haminan kaupunki yhteistyössä Haminan seurakunnan, Haminan Teinisirkuksen, Haminan Teatterin, Kotkan seudun musiikkiopiston, Haminan Pelastakaa Lapset ry:n, Lions Club Haminan, Haminan Varvaran, Vilniemen yritys ry:n, AK Sound & Music Servicen sekä muiden useiden päiväkodeissa, kouluissa ja yleisötapahtumissa esiintyvien taiteilijoiden ja taidekasvattajien ja talkooväen kanssa Haminan seudulta.

Lisätiedot:
Henni Kiri, vastaava tuottaja, Haminan kulttuuripalvelut
p. 040 722 3687 / henni.kiri@hamina.fi