Akkukäyttöinen lattianhoitokone.

Haminan kaupungin siivouspalvelut Timanttisateessa Raatihuoneella 24.4.24

Haminan siivouspalvelut olivat Raatihuoneella kouluttautumassa uusimpien siivousvälineiden käyttöön. Esittelyä he saivat mm. siitä, miten lattialaikat ovat kehittyneet ja, miten lattioita nykyisin hoidetaan helpommin sekä taloudellisemmin. Koulutuksen piti Diversey Oy:ltä myyntiedustaja Jari Torniainen.

Twister-laikan sisältämien miljardien timanttien avulla laikka puhdistaa ja kiillottaa lattian yhdellä kertaa – täysin ilman kemikaaleja. Se on helppo, kustannustehokas ja ympäristömyönteinen puhdistusmenetelmä, jolla saavutetaan loistava tulos.

Twister on kestävän kehityksen mukainen lattianhoitomenetelmä. Laikka valmistetaan kierrätetyistä juomapulloista ja ne kestävät n. kaksi kertaa kauemmin kuin tavalliset laikat.

Tänä kesänä Haminan kaupungin siivouspalvelut aloittavat Twistereiden käytön ja tekevät perussiivouksessa kokeiluja eri kohteissa. Koulutuksessa esiteltiin myös akkukäyttöinen Taski Ergodisc Flexx, lattianhoitokone. Koneella on turvallinen, koska siinä ei ole verkkojohtoa ja sillä voi työskennellä noin kaksi tuntia, ennen akun lataamista. Nyt siivouspalvelut suuntaavat kesään uusin opein ja uudella innolla.