Ruukin ja Tallinmäen tontit

Klikkaamalla tontin kohdalta saat lisätietoja

Tallinmäen ja Ruukin kaupunginosat sijaitsevat n. kahden kilometrin päässä keskustasta itään. Alue on viihtyisä omakoti-, pari- ja rivitaloista muodostuva asuinalue, joka tukeutuu keskustan ja lähialueen palveluihin. Alakaupungin yhtenäiskoulu, Linnoituksen päiväkoti, Haminan lukio sekä ammattiopisto, liikuntahalli ja lähin päivittäistavarakauppa sijaitsevat alle kahden kilometrin etäisyydellä alueesta. Keskustaan on hyvät katu- ja kevyenliikenteen yhteydet. Keskustaan pääsee myös idän suunnasta tulevan linja-autoliikenteen pysäkeiltä.

Merenranta sekä marjastus- ja sienestysmaastot ovat lähellä. Tarmolan liikunta- ja retkeilymajan ympäristön valaistut latu- ja kuntoilureitit takaavat loistavat mahdollisuudet lenkkeilyyn, hiihtoon ja myös muihin talvilajeihin. Alueelle valmistuva liikunnallinen ja luonnon monimuotoisuutta palveleva uudenlainen ulkoilualue täydentää alueen monipuolista liikuntapaikkojen tarjontaa. Polkuverkoston lisäksi alueelle on sijoitettu levähdyspaikkoja, leikki- ja kuntoiluvälineitä, kuntoportaita ja kiipeilyalue. Lähialueelle sijoittuu myös upea Lupinlahden luontoalue sekä n. viiden kilometrin etäisyydelle alueesta Pitkien hiekkojen leirintäalue ja yleinen uimaranta.

 

Ruukin tontin ylhäältä kuvattuna
Ruukki
Rajatien tontin ylhäältä kuvattuna
Rajatie

Tarkempia tietoja tonteista, luovutusehdoista ja hakumenettelystä voi tiedustella sähköpostitse mittaus@hamina.fi tai puhelimitse kaupungingeodeetti Aki Oksaselta p. 0400 815 836.