Kulttuuripalveluiden tehtävänä on edistää, tukea ja järjestää kulttuuritoimintaa kunnassa. Kulttuuripalvelut tukee ja edistää taiteen harjoittamista ja harrastamista, taiteen perusopetuksen toteuttamista sekä paikallisen kulttuuriperinteen vaalimista.

Haminan kulttuuripalvelujen toimisto sijaitsee Haminan pääkirjaston tiloissa. Elokuvateatteri Kino Hamina on myös osa kulttuuripalveluita. Kulttuuripalvelut työskentelee Hyvinvointivaliokunnan alaisuudessa.

Oiva Toikan lasilintunäyttelystä tehty videointi löytyy täältä. Toukokuussa nähtäville tuli haminalaisten taiteilijoiden työstämä taidelyhytelokuva ja nuorten korona-aikaa heijastelevia videoita.

Kulttuuripalvelujen tuottama ensimmäinen striimattu konsertti esitettiin Haminan kaupungin youtubekanavalla 24.4. klo 19  ja se on katsottavissa sen jälkeenkin. Esiintyjät ovat The White Tarzans ja Trial by Fire. Katso konsertti tästä

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on julkaissut verkkosivuston harrastakotona.fi, joka on lapsille ja nuorille suunnattu harrastamisen paikka netissä.

Avustusten jakoperiaatteet ja myöntämiset käsitellään valiokunnissa.

Kulttuuripalvelut
Rautatienkatu 8, PL 70
49401 Hamina
kulttuuri(a)hamina.fi
Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)hamina.fi

Henni Kiri, kulttuurituottaja, p. 040 722 3687
Tomi Pekkola, kulttuurituottaja, p. 040 199 1835
Aino Satama, kulttuurituottaja, p. 040 721 5943

Qvarnström Marja, elokuvatoiminnanohjaaja, p. 040 8611 075
Elokuvateatteri Kino Hamina, Isoympyräkatu 30, Raittiustalo

Galleria Ruutikellari, näyttelynvalvoja (kesä-heinäkuu) p. 040 1991 836

 

Pin It on Pinterest

Share This