Cursorin yritysneuvontapalvelusta löydät asiantuntevan avun ja tuen yritystoiminnan perustamiselle sekä sen kehittämiselle. Yritysasiantuntijamme tukevat sinua liikeidean ja rahoituksen suunnittelussa, liiketoimintasuunnitelmaa laadittaessa, yritystoiminnan käynnistämisessä, sekä yrityksen kansainvälistymiseen ja laajentamiseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat apua myös yrityksen sukupolvenvaihdos- ja yrityskauppatilanteissa, sekä innovaatioiden kaupallistamisessa. Cursorin neuvontapalvelut ovat maksuttomia kaikille seudun yrittäjille tai yrittäjäksi aikoville.

 

Yrityksen perustajalle: 

Aloittavalla yrittäjällä on ratkaistavanaan monia kysymyksiä liikeidean toimivuudesta, taloudesta, hinnoittelusta, verotuksesta ja lainsäädännöstä sekä myynnistä ja markkinoinnista. Yritysneuvojamme Cursorissa auttavat aloittavia yrittäjiä. Neuvontapalvelumme on maksuton.

Lue lisää palveluista uudelle yrittäjälle

 

Toimivalle yritykselle: 

Pohditko yritystoiminnan laajentamista, kasvua tai uutta suuntaa? Meiltä löytyy apua! Voit ottaa yhteyttä meihin kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä, niin autamme eteenpäin. Asiantuntijamme auttavat sinua kun kaipaat tukea liiketoiminnan kehittämisessä, kasvattamisessa, investoinneissa ja tarvittaessa yritystoiminnan lopettamisessa. Neuvontapalvelumme on maksuton.

Lue lisää palveluista toimiville yrityksille 

 

Sijoittuvalle yritykselle: 

Otathan meihin yhteyttä niin kerromme, kuinka asiat hoituvat. Tarvittaessa teemme selvitystyön puolestasi. Neuvontapalvelumme on maksuton.

Toimitila- ja tonttipalvelu 

Rekisteristä löydät tietoa Kotkan-Haminan seudun ja Loviisan vapaista toimitiloista ja yritystonteista. Palvelu on maksuton vapaata toimitilaa tai tonttia tarjoaville sekä etsiville. Hakemistoa ylläpitää Cursor Oy.

Lue lisää toimitiloista

Yritys- ja palveluhakemisto 

Hakemistosta löydät Kotkan, Haminan, Loviisan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän alueen yritykset ja palvelut. Yrityshakemistoa ylläpitää Cursor Oy.  Palvelu on maksuton.

Yrityspalvelun tilaisuudet ja tapahtumat: 

Osallistu ilmaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

 

Matkailupalvelut:

Visit Kotka-Hamina (visitkotkahamina.fi)