Koe lumoava joulunajan tunnelma myyjineen ja ohjelmineen Raatihuoneentorilla!

Ilmoittautuminen myyjäksi on auennut! Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä!

Viime kesänä kaupunkilaisia ja matkailijoita houkutellut muotitaiteilija Jukka Rintalan näyttely palaa Haminaan nyt jouluisissa tunnelmissa. Visualisti Matti Vaskelaisen kanssa Rintala rakentaa Satupalatsin Tanelinkulmaan eli Aladinin kaupunkipalatsiin Raatihuoneentorille. Satupalatsissa voi nähdä mm Lumikuningattaren huoneen, Joulupukin tonttulan, tinasotilaita sekä tietenkin upeita pukuja ja maalauksia.

Raatihuoneentorille rakentuu myyntikojut, jotka sijoitetaan torille myyjiä varten valmiiksi. Kojut ovat kooltaan 3×2 metriä ja ne on jaettu kahdelle myyjälle. Kojuissa on valmiiksi sähköt ja ne on myös valaistu. Lisäksi myyjät itse voivat halutessaan koristella kojua jouluiseksi omien tarpeidensa ja mieltymystensä mukaan.

Kojut ovat ilmaisia ja niitä voi varata 29.11.-20.12. väliselle ajalle vähintään kahdeksi päiväksi kerrallaan ja viikonlopun päivät tulee varata molemmat eli la-su. Myyjät voivat varata kojun myös yhdessä esim. viikoksi ja sopia myyntipäivistä keskenään.

Torin myyntikojut ovat avoinna ma-pe klo 14-20 ja la-su klo 10-16. Myyntikojut ovat varattavissa NYT! Täytä ilmoittautumislomake täältä!

Torimyynnin lisäksi Raatihuoneentorin ohjelmalavalla järjestetään erilaista ohjelmaa. Myös perinteinen joulukaruselli pyörii lapsille ja lapsenmielisille aina torimyynnin aukioloaikoina. Lisäksi torilla on erilaisia teemapäiviä erillisen suunnitelman mukaan.