Varausohjeet

Kaikki tontit ovat varattavissa ympärivuotiseen asumiseen omatoimista rakentamista varten jatkuvan haun periaatteella Haminan maankäytössä, kaupungintalolla, osoitteessa Puistokatu 2 (2.kerros). Varaus edellyttää henkilökohtaista käyntiä sekä varaussopimuksen tekemistä ja varausmaksun suorittamista (500 €). Pääasiallisena luovutusmuotona on vuokraus, tontin voi ostaa itselleen kun rakennus on valmistunut. Takkaniemen ja Pitäjänsaaren tonttien luovutusmuotona on vain myynti.

Tarkempia tietoja tonteista, luovutusehdoista ja hakumenettelystä saa kaupungin maankäytöstä kaupungingeodeetti Aki Oksaselta p. 0400 815 836. Tiedusteluja voi myös tehdä ähköpostitse mittaus@hamina.fi

Tonttien tarkempi sijainti löytyy Karttapalvelusta. Avaa vasemman reunan valikosta Aineistot ja valitse Näytä kartalla valikosta kohta Myytävät / vuokrattavat tontit.

Tervasaaren merellisen alueen asuin-, liike- ja toimistorakennusten tonttitarjonnasta voi tiedustella kaupungingeodeetti Aki Oksaselta p. 0400 815 836 tai sähköpostitse aki.oksanen@hamina.fi.