Haminan kaupunki myöntää Hyvinvoiva haminalainen -avustuksia haminalaisille ja Haminassa toimiville yhdistyksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Haettavana on yleis-, kohde- ja toimitila-avustuksia kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja muuhun toimintaan.

Pieniä avustuksia on kuitenkin mahdollista hakea yksittäisten tapahtumien tai muiden järjestämiseksi yhdistyksille, muille yhteisöille tai yksityishenkilöille pieniä, enintään 500 euron avustuksia kuluvan vuoden aikana. Lisätietoa pienien avustusten hakemisesta löytyy täältä: Avustus- ja palkitsemismuodot ja niiden kriteerit.

Kaupunginhallitus on 23.9.2019 vahvistanut avustusten yleiset periaatteet:
Avustusten yleiset jakoperiaatteet

HAKEMINEN

Hakemuslomakkeen liitteenä toimitetaan aina hakuvuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lisäksi seuraavat liitteet ko. avustusten osalta

  • liikunta-avustukset hakemuksen liitteeksi liikuntatoiminnan määrä erillisellä piste- ja toimintataulukko-lomakkeella
  • kohdeavustukset, liitteeksi vapaamuotoinen selvitys hakuvuoden tapahtumiin, hankkeisiin ja projekteihin, urheiluseurojen koulutusavustuksiin sekä urheilijakoulutuksen valmennukseen
  • toimitila-avustuksen liitteeksi voi toimittaa vapaamuotoisen selvityksen liitteeksi

Hakemuslomakkeita saa kaupungin asiointipalvelupisteestä (Puistokatu 2) tai lomakkeen voi ladata verkosta. Vanhoja hakulomakkeita ei saa käyttää.

Liikuntatoimen avustushakemuksen liitteeksi toimintataulukko.

Seuraavan taulukon avustuskriteerit on vahvistettu valiokunnissa, ja hakemuslomakkeen kysymyksiin tulee vastata huomioiden nämä vahvistetut kriteerit.

Yksityishenkilöille myönnettävissä avustuksissa kyse on kulukorvauksesta. Kulukorvauksia voidaan maksaa vain tositteita vastaan.

 

Haminan kaupungin avustukset julkaistiin haettavaksi 15.1.2020.

Lisätietoja vuoden 2020 avustushausta löydät tästä linkistä.

Kaupunginhallitus on 23.9.2019 vahvistanut avustusten yleiset periaatteet:

Avustusten-yleiset-jakoperiaatteet

 

Pin It on Pinterest

Share This