Muutokset mahdollisia. 

SYNTIPUKKI

Bastionin kesäteatteri esittää Agapetuksen hulvattoman ja ajattoman komediaklassikon Syntipukki!

Syntipukki kertoo omasta maitokaupastaan haaveilevasta Koikkalaisesta, joka ottaa vastaan pestin tavaratalon syntipukkina. Asiakkaiden kiukunpuuskien keskellä koiranvirka alkaa miestä kyllästyttämään, mutta kovin tarpeelliseksi käyneestä roolista ei pääsekään eroon ihan helpolla…

Soppaa sotkevat ihmissuhteiden koukerot, yllättäen leiskahtava lempi ja värikkääksi paljastuvan työyhteisön nokkimisjärjestyksen säännöt.

Näyttelijät: Mikko Kivinen, Ville Keskilä, Kaija Kiiski, Jane Kääriäinen ja Kalle Pylvänäinen
Sovitus ja ohjaus: Mikko Kivinen

ke 18.8.2021 klo 18
to 19.8.2021 klo 18
pe 20.8.2021 klo 18
la 21.8.2021 klo 14 ja 18
su 22.8.2021 klo 14 ja 18
ke 25.8.2021 klo 18
to 26.8.2021 klo 18
pe 27.8.2021 klo 18
la 28.8.2021 klo 14 ja 18

Esityksen kesto noin 2 tuntia 10 min (sis. väliaika)

Katso lisää: www.bastionteatteri.fi

EAST COAST FESTIVAL

Pe-la 2.-3.7.2021

East Coast Festivaalin ohjelma keskittyy mainstream musiikkiin ja tarjoaa tarkoin valittua sisältöä popista rockkiin ja hiphoppiin. Festivaalilla esiintyy 16 artistia. Lisäksi festivaali tarjoaa kävijöilleen kattavan ruokamaailman, loistavan juomatarjonnan sekä monipuoliset oheispalvelut.

Musiikin lisäksi viihtyvyydestä pitävät huolen oheisaktiviteetit, jotka tarjoavat mukavaa ja lennokasta lisäsisältöä koko viikonlopun mitalle! Myös kaksi erilaista VIP-aluetta lisäävät vapautta ja vaihtoehtoja rakentaa festivaaliviikonlopusta juuri kullekin mieluinen elämys.

Perjantaina:
Gasellit
Stig
ABREU
Ida Paul & Kalle Lindroth
Atomirotta
Lyömättömät
Varvara

Lauantaina:
Anssi Kela
Teflon Brothers
Happoradio
Mouhous
Maustetytöt
Herra Ylppö
Reckless Love
Ollie
Stella Christine

Tapahtuma on K18

Katso lisää: www.eastcoastfestival.fi

Liput myynnissä tiketti.fi

HAMINA BASTION BEER FESTIVAL

Pe-la 16.-17.7.2021

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Hamina Bastion Beer Festival kokoaa yhteen kattavan pienpanimoiden parhaimmiston Haminaan heinäkuussa!

Tarkempi aikataulu ja mukana olevat panimot julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

BALLET BASTIONI HAMINA

Hamina Bastionin tapahtuma-areenalla 29.-30.7.2021 esitettävä Joutsenlampi on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja arvostetuimmista baleteista. Esityksessä nähdään kuusikymmnetä tanssijaa ja sinfoniaorkesteri. Vastaava yli sadan esiintyjän spektaakkeli on toteutettu SPBT:n ja MKB:n yhteistyönä kesällä 2017 Olavinlinnassa.

Hamina Bastionin vanhat linnoitusholvit, juhlava kate ja arvokas ympäristö luovat klassiselle balettiteokselle ainutkertaiset puitteet!

Kokonaiskesto noin 3h (sis. 2 väliaikaa).

Liput 68 € (lapset alle 12v. 58 €) www.lippu.fi
Ryhmäliput 63 €/lippu, yli 10 hengen ryhmille myynnissä myyntipisteissä sekä lippu.fin puhelinpalvelussa (p. 0600 900 900, Puhelun hinta 2€/alk.min + mpm/pvm)

Hinnat sisältävät lipunmyynnin palvelukulut.

Katso lisää: www.balletbastioni.fi

Mirja Borgström
mirja.borgstrom@tamora.fi
040-520 5575

NORMIPÄIVÄ @ HAMINA BASTIONI

La 31.7.2021

Normipäivä on kaikille avoin musiikkitapahtuma, jonka järjestää paikallisista nuorista koostuva Normipäivä@HaminaBastion -tiimi yhteistyössä Haminan nuorisovaltuuston, nuorisopalveluiden, seurakunnan ja paikallisten yritysten kanssa. Tänä vuonna tapahtuman järjestelyissä on mukana myös sotilasmusiikkifestivaali Hamina Tattoo!

Ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön.

TOM JONES -SHOW

Su 1.8.2021 klo 17.00

Tom Jones -show, Pete Parkkonen ja Helsingin Poliisisoittokunta

Pete Parkkonen on ilmielävä 31 vuotias Tom Jones niin äänen käytöltään kuin hurmaavalta energialtaan. Helsingin Poliisisoittokunta on nykyään kansainväliset mitat täyttävä suuri viihdeorkesteri, jonka värikylläiset orkestraatiot tekevät Tom Jonesin hittiparaatista elämyksen.

HUOM! Pitkittyneestä ja epävarmasta koronatilanteesta johtuen Tom Jones -show 19.2.2021 on siirretty osaksi Tattoo-viikon ohjelmaa Hamina Bastioniin 1.8.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan siirrettyyn konserttiin. Lue lippupalautuksesta täältä.

Järj. Hamina Tattoo

HAMINA TATTOO

Seuraavan Hamina Tattoo festivaalin päivämäärät ovat 2.-7.8.2021. Haastavasta koronatilanteesta johtuen kesän 2021 Hamina Tattoo on päätetty järjestää kansallisena festivaalina. Ulkomaisia soittokuntia nähdään taas Hamina Tattoossa vuonna 2022. Tiedotteen muutoksista voit lukea täältä.

Hamina Tattoo on suuri kaupunkifestivaali, joka huipentuu Hamina Bastionissa pidettäviin marssishow -esityksiin! Tapahtumaviikon aikana voit nauttia myös upeista ilmaiskonserteista Kesäpuistossa, Tattoo-paraatista Raatihuoneentorilla sekä Tattoo-kadun myyntikojuista ja musiikkiesityksistä. Hamina Tattoossa ollaan koko päivä!

HUOM! Hamina Tattoon 2021 lipunmyynnin alkamisajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Katso lisää: www.haminatattoo.fi

Järj. Hamina Tattoo

THE WHO’S TOMMY

Ke-to 1.-2.9.2021

Legendaarisen The Who-yhtyeen yhtä legendaarinen rockooppera TOMMY kuullaan syyskuussa Hamina Bastionissa. Kyseessä on 1969 ilmestyneen konseptialbumin ja rockoopperan / – musikaalin konserttiversio, jonka on dramatisoiduksi konsertiksi sovittanut Jalle Niemelä. Sävellys ja sanat: Pete Townshend. Käännös: Kari Pyrhönen.

Tyylilaji on monimuotoinen rockmusiikki edustaen 60/70-luvun ajan trendejä. Musikaalikonsertin Amazing Journey – orkesteri on koottu Kaakon alueen musiikin ammattilaisista ja harrastajista. Laulurooleista vastaa niin ikään kymenlaaksolainen rockmusiikki- ja musiikkiteatteriosaaminen. Janne Ensola ja Jenni Roslakka ovat haminalaisia laulajia ja muusikoita. Jenni tunnetaan lisäksi Radio Kaakon pidettynä juontajana. Aki ja Linnea Kelin sekä Piia Jussila ovat tuttuja nuoria laulavia näyttelijöitä muun muassa Korvenkylän kesäteatterin näyttämöiltä.

Ke 1.9.2021 klo 20
To 2.9.2021 klo 20

Konsertin kesto on noin 2,5 tuntia sisältäen väliajan.

Liput: 35 € + tilausmaksu (alk. 1€)

Liput myy lippu.fi

VALOJEN YÖ

Pe 10.9.2021

Kaupunkifestivaali Valojen yö valtaa pimenevässä syysillassa Haminan valolla ja ilolla! Ohjelma julkistetaan lähempänä ajankohtaa.

Järj. Haminan kaupunki, kulttuuripalvelut

WANHAN HOLVISTON JOULU

La-su 11.-12.12.2021 klo 10.00-16.00

Wanhan Holviston Joulu on koko perheen tunnelmallinen ja perinteinen joulumieltä tuova myyjäistapahtuma Hamina Bastionin holvistotiloissa ja kenttäalueella. Tapahtumassa voi kokea kiireettömyyttä ja aistia jouluisten herkkujen tuoksua ja makua sekä nuotion lämpöä. Lisäksi tarjolla on monenlaista jouluista ohjelmaa!

Etusijalla myyntipaikkojen jakamisessa ovat vanhat myyjät. Jäljelle jäävät myyntipaikat täytämme valitsemalla uudet myyjät tuotteiden perusteella. Tiedustelut myyntipaikoista voi lähettää syyskuusta 2021 alkaen sähköpostitse osoitteeseen hamina.bastioni(a)hamina.fi.

Yleisöllä vapaa pääsy tapahtumaan!

Pin It on Pinterest

Share This