Muutokset mahdollisia. 

WANHAN HOLVISTON JOULU

La-su 11.-12.12.2021 klo 10.00-16.00

Wanhan Holviston Joulu on koko perheen tunnelmallinen ja perinteinen joulumieltä tuova myyjäistapahtuma Hamina Bastionin holvistotiloissa ja kenttäalueella. Tapahtumassa voi kokea kiireettömyyttä ja aistia jouluisten herkkujen tuoksua ja makua sekä nuotion lämpöä. Lisäksi tarjolla on monenlaista jouluista ohjelmaa!

Etusijalla myyntipaikkojen jakamisessa ovat vanhat myyjät. Jäljelle jäävät myyntipaikat täytämme valitsemalla uudet myyjät tuotteiden perusteella. Tiedustelut myyntipaikoista voi lähettää syyskuusta 2021 alkaen sähköpostitse osoitteeseen hamina.bastioni(a)hamina.fi. Vallitsevasta koronatilanteesta riippuen alamme käsittelemään hakemuksia loka-marraskuussa. Kiitos kärsivällisyydestä!

Yleisöllä vapaa pääsy tapahtumaan!

Järj. Haminan kaupunki, tapahtumatuotanto

EAST COAST FESTIVAL

17.-18.6.2022

East Coast Festivalin debyyttivuosi on siirtynyt kesälle 2022! 

Vuoden 2021 lippu käy sellaisenaan vuoden 2022 tapahtumassa. Vuoden 2022 lipunmyynnin aloituksesta tiedotetaan myöhemmin 2021.

Lisätietoja ja tiedote asiasta: www.eastcoastfestival.fi

Järj. East Coast Events

HAMINA BASTION BEER FESTIVAL – SIIRRETÄÄN KESÄLLE 2022

Hamina Bastion Beer Festivalin ajankohtaa on päätetty siirtää vuodella eteenpäin terveysturvallisuuden varmistamiseksi. Koronatilanteen toivotaan ensi vuonna olevan parempi, jotta tuhansia ihmisiä yhteen kokoava tapahtuma uskalletaan järjestää terveysturvallisesti Hamina Bastionin telttakatoksen alla. Uudesta ajankohdasta ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Ensi vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä Hamina Bastion Beer Festival kokoaa yhteen kattavan pienpanimoiden parhaimmiston Haminaan!

Lisätietoja: www.hbbf.fi

BALLET BASTIONI

7.-8.7.2022

Ballet Bastionin Swan Lake -esitykset on siirretty koronavirustilanteesta aiheutuneiden epävarmuustekijöiden vuoksi kesästä 2021 kesään 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaaviin päiviin: to 7.7.2022 klo 20.00 ja pe 8.7.2022 klo 20.00.

Lippuasiat: lippu.fi/artist/ballet-bastioni

Hamina Bastionin tapahtuma-areenalla 7.-8.7.2022 esitettävä Joutsenlampi on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja arvostetuimmista baleteista. Esityksessä nähdään kuusikymmnetä tanssijaa ja sinfoniaorkesteri. Vastaava yli sadan esiintyjän spektaakkeli on toteutettu SPBT:n ja MKB:n yhteistyönä kesällä 2017 Olavinlinnassa.

Hamina Bastionin vanhat linnoitusholvit, juhlava kate ja arvokas ympäristö luovat klassiselle balettiteokselle ainutkertaiset puitteet!

Kokonaiskesto noin 3h (sis. 2 väliaikaa).

Katso lisää: www.balletbastioni.fi

Mirja Borgström
mirja.borgstrom@tamora.fi
040-520 5575

HAMINA TATTOO SOTILASMUSIIKKIFESTIVAALI 2021 ON PERUTTU!

11.-16.7.2022

Jo ostetut ja varatut pääsyliput eivät käy enää vuoden 2022 Hamina Tattoo -tapahtumaan. Festivaalin ohjelma, soittokunnat, esiintyjät ja lippujen hinnat julkaistaan myöhemmin. Hamina Tattoo on yhteydessä lipun varanneisiin ja lipun jo lunastaneisiin jatkotoimenpiteitä varten.

Kansainvälinen Hamina Tattoo Sotilasmusiikkifestivaali järjestetään vuoden päästä heinäkuussa 11.-16.7.2022. Lipunmyynnin aloittamisesta ja tapahtuman ohjelmasta tiedotetaan erikseen.

Hamina Tattoo on suuri kaupunkifestivaali, joka huipentuu Hamina Bastionissa pidettäviin marssishow -esityksiin! Tapahtumaviikon aikana voit nauttia myös upeista ilmaiskonserteista Kesäpuistossa, Tattoo-paraatista Raatihuoneentorilla sekä Tattoo-kadun myyntikojuista ja musiikkiesityksistä. Hamina Tattoossa ollaan koko päivä!

Katso lisää: www.haminatattoo.fi

Järj. Haminan kaupunki, Hamina Tattoo

Pin It on Pinterest

Share This