Kirjastopalvelut palaavat talviaukioloaikoihin syyskuun alusta. Talvikaudella pääkirjasto on arkipäivien lisäksi avoinna myös lauantaisin.

Kirjastossa voit tutustua aineistoihin, työskennellä, opiskella tai viettää aikaa. Maksuttomat tapahtumamme ilahduttavat, antavat tietoa ja taitoa sekä elämyksiä. Kirjasto on paikka, missä voit osallistua ja tulla kuulluksi. Kyyti-kirjastokortti avaa käyttöösi Kymenlaakson kirjastojen kokoelmat. Voit varata aineistoa ja uusia lainasi Kyyti-Finna-verkkokirjastossa. Sieltä löydät yhteystietomme, aukioloaikamme ja tietoa tapahtumista sekä paljon muuta. Tervetuloa kirjastoon!

Haminan pääkirjaston aukioloajat

ma-pe klo 11–19
lauantaisin klo 10-14
Lehtisali on avoinna ma-pe klo 9–19 ja lauantaisin klo 9–14
Kirjastogalleria on avoinna ma-pe klo 9-19 ja lauantaisin klo 9-14
Oiva Toikan lasilintukokoelma on nähtävillä Kasper-salissa kirjaston aukioloaikoina, kun salia ei ole varattu muuhun käyttöön

Ruissalon kirjaston aukioloajat

ma–ke klo 12–18
to–pe klo 9–15
Ruissalon kirjaston omatoimipalvelut avautuivat 29.6.20. Omatoimikirjasto on käytettävissä maanantaista sunnuntaihin klo 7-20. Omatoimipalvelujen käyttöön tarvitset kirjastokortin ja nelinumeroisen tunnusluvun (pin-koodi).


Kirjastoauto Veikko

Kirjastoauto Veikko jatkaa liikennöintiä kesätauon jälkeen 10.8.2020 alkaen. Kirjastoauton aamuliikennöinti koulu- ja varhaiskasvatusyksiköihin jatkuu 17.8.2020 alkaen. Perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen kanssa sovitaan koronatilanteesta johtuvista käytännöistä erikseen. Kirjastoauton asiakasmääriä rajoitetaan niin että turvaetäisyydet säilyvät. Kirjastoauto Veikon aikataulu.

Asiakkaiden toivotaan seuraavan aktiivisesti kirjastojen tiedotusta, sillä muutokset aukioloajoissa ovat mahdollisia. Tarpeettomia lähikontakteja pyritään välttämään, eikä oleilua kirjastossa suositella. Asiointipäätteiden käyttöaika on rajattu toistaiseksi 30 minuuttiin. Kirjastotiloissa asioidessa tulee noudattaa riittäviä turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa. Kirjastotiloissa turvavälit on huomioitu mm. istumapaikkajärjestelyin ja opastein. Muistathan noudattaa näitä. Kirjastossa asiointi ei ole sallittua flunssaoireisena.

Hyödyllisiä linkkejä osoitteessa kyyti.finna.fi/:

Pin It on Pinterest

Share This