Koronatilanteen vuoksi kirjastopalveluissa on rajoituksia 28.2.21 asti. Kirjastotiloissa oleskelu rajoitetaan 15 minuuttiin. Kirjastoauto ei liikennöi 2.12.20-28.2.21. Ruissalon omatoimikirjasto on suljettu.

Kirjastossa voit tutustua aineistoihin, työskennellä, opiskella tai viettää aikaa. Maksuttomat tapahtumamme ilahduttavat, antavat tietoa ja taitoa sekä elämyksiä. Kirjasto on paikka, missä voit osallistua ja tulla kuulluksi. Kyyti-kirjastokortti avaa käyttöösi Kymenlaakson kirjastojen kokoelmat. Voit varata aineistoa ja uusia lainasi Kyyti-Finna-verkkokirjastossa. Sieltä löydät yhteystietomme, aukioloaikamme ja tietoa tapahtumista sekä paljon muuta. Tervetuloa kirjastoon!

Haminan pääkirjaston aukioloajat

ma-pe klo 11–19
lauantaisin klo 10-14
Lehtisali ja kirjastogalleria ovat avoinna ma-pe klo 11–19 ja lauantaisin klo 10–14
Oiva Toikan lasilintukokoelma on nähtävillä Kasper-salissa kirjaston aukioloaikoina, kun salia ei ole varattu muuhun käyttöön

Ruissalon kirjaston aukioloajat

ma–ke klo 12–18
to–pe klo 9–15
Aattopäivinä klo 9-14
Koronatilanteen vuoksi omatoimikirjasto ei ole käytettävissä.


Kirjastoauto Veikko

Koronatilanteen vuoksi kirjastoauto Veikko ei liikennöi 2.12.20-28.2.21.

Kirjastoauto Veikon aikataulu
Kirjastoauto ei aja iltavuoroja aattoina.

Asiakkaiden toivotaan seuraavan aktiivisesti kirjastojen tiedotusta, sillä muutokset aukioloajoissa ovat mahdollisia. Tarpeettomia lähikontakteja pyritään välttämään, eikä oleilua kirjastossa suositella. Yksi asiakaskone on käytössä välttämättömään asiointiin, asiointiaika 10 minuuttia. Kirjastotiloissa asioidessa tulee noudattaa riittäviä turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa. Kirjastossa asiointi ei ole sallittua flunssaoireisena.

Hyödyllisiä linkkejä osoitteessa kyyti.finna.fi/

Pin It on Pinterest

Share This