Hamina taulu

Jaanan Lahjat / Jaanan Ompelimo

Hamina-tuotteita sekä brodeerattuja lahjatuotteita, sekä itselle iloksi. Kankaita ja ompelutarvikkeita myös.

Astu sisään verkkokauppaan, avoinna 24h/vrk ja 7pv/vko,
verkkokauppatilauksia otetaan vastaan joka päivä.

Tämä verkkokauppa on asiakasta kuunteleva;
voit valita itse mieleisesi tuotteen valikoimasta, siihen valikoimassa olevan kuvan ja värin tuoteryhmän värikartoista.
Voit tilata tuotteen haluamallasi nimellä tai tekstillä sekä toivoa sopivan langanvärin brodeeraukseen.

Tervetuloa ostoksille myös kivijalkakauppaan!

Jaanan Lahjat puoti on avoinna keskiviikosta perjantaihin 10-17 ja myös sopimuksen mukaan.

Juha Toikka

Kodin Kukat

Kodin Kukat Oy on vuodesta 1995 alkaen toiminut ja kotipuutarhojen palveluun keskittynyt perheyritys. Yritys on toiminut alusta asti Kannusjärven kylässä ja investoinut voimakkaasti mm. nykyaikaisiin tuotanto- ja pakkaamotiloihin sekä nettikauppaan. Yrityksen valikoimiin kuuluu niin kasvit, kuin erilaiset viljelytarvikkeet.

Yritys myy vain kotipuutarhureille, suoraan omalta puutarhalta. Yrityksellä ei ole noutomyyntiä, kaikki toimita tapahtuu nettisivujen ja kuvastojen kautta.  Yritys on omalla sektorillaan Suomen suurimpia.

Pepita

Pikku Pepita

Pikku Pepita on vaatteiden ja asusteiden verkkokauppa. Se tarjoaa Sinulle paljon yksilöllisiä vaatteita ja asusteita sekä mahdollisimman hyvää asiakaspalvelua.

Tuotevalikoima on laaja ja valikoima uudistuu jatkuvasti. Voit tilata tuotteita verkosta, mutta parhaiten ostoskokemus todentuu kivijalkamyymälässämme Haminan idyllisessä puutalomiljöössä Raatihuoneentorilla.

Tervetuloa ostoksille!

laventeli

Sisustus Laventeli

Sisustuslaventeli.fi on sisustuskauppa netissä ja kivijalkaliike Raatihuoneentorilla. Sieltä löydät kotiisi erilaiset kodin sisustuksen tuotteet koriste-esineistä astiastoihin ja säilytystuotteista kynttilöihin. Valitse verkkokaupan valikoimista ihanimmat tuotteet ja tuo kotiisi uutta ilmettä helposti!

VillaNella

Villanella asuste- ja lahjapuoti

Villanellan valikoima käsittää yksilöllisiä ja laadukkaita asusteita ja lahjoja kotimaasta sekä muualta maailmalta. Etsiskelen jatkuvasti uusia tuotteita kotimaasta ja maailmalta.  Valikoimassani pyrin yksilöllisyyteen ja siihen, että tuotteet ovat laadukkaita ja eettisesti valmistettuja.

Verkkokaupan lisäksi ostoksille voi tulla myös varastopuodille Neuvottomaan.  Palvelemme yleensä toimistoaikaan ma – to klo 09.00 – 16.00 ja sovittaessa myös muina aikoina.

pollepuoti

Pollepuoti

Ravi- ja ratsutarvikkeiden erikoismyymälä.

Pollepuodissa myydään ratsastus- ja raviurheiluvarusteita, keppihevosia ja koiratarvikkeita. Pollepuoti löytyy verkosta sekä kivijalkaliikkeenä Sibeliuskadulla.

Avoinna:
Ma-Pe 10.00 – 17.00
La        10.00 – 13.00

Verkkokauppa aina avoinna!