Haminan kaupunki uudistaa mobiilisovelluksensa. Kaupungin palveluiden ja tapahtumien tiedottamisen sekä palautteiden antamisen ja erilaisten kyselyiden lisäksi sovellukseen on tulossa erillinen osio paikallisille yrityksille. 

Yritysten etukuponki

Paikallisten yritysten etukuponki on verraton tapa saada yritykset, eli juuri sinut, mukaan yhteiseen tekemiseen. Yritykset voivat lisätä etuja helposti ja näin saamme eurot pysymään Haminassa. Kiinnostavat edut toimivat myös hyvänä syynä käyttäjälle ladata HaminAppis. 

Uusi mobiilisovellus on ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta heti joulukiireiden jälkeen eli 1.1. 2022 alkaen. Tiedotamme siitä joulukuussa lisää.

Kehitä siis kiinnostava tarjous ja toimita se meille sekä yrityksesi yhteystiedot, niin lataamme ne sovellukseen. Tarjous voi olla esimerkiksi ostoksen loppusummasta 10%, kaksi tuotetta yhden hinnalla tai jotain ihan muuta. Vain mielikuvitus on rajana. Myös tarjouksen keston voit itse määritellä.

Yritysten tarjousosio on teille ilmainen eli nyt rohkeasti mukaan tuomaan tarjouksesi suoraan kaupunkilaisten taskuun eli puhelimeen!

Annan mielelläni lisätietoja.

Minna Nordström
Viestintäpäällikkö
Haminan kaupunki
040 577  4469, minna.nordstrom@hamina.fi