Iloitse ystävien kera ja kohta yhteistyökumppanit

Hamina, kohtaamisten kaupunki, tarjoaa tietenkin houkuttelevat puitteet erilaisille kohtaamisille. Häät ja perhejuhlat, ideoita herättävä kokous tai seminaari, virtaa antava työhyvinvointi- ja virkistyspäivä järjestyy vaivattomasti Haminassa.   

Tutustu Etelä-Kymenlaakson kokoustilojen laajaan tarjontaan kokousesitteestä  https://issuu.com/visitkotkahamina/docs/cursor_b2b_esite-issuu-24-0

Kokous-ja juhlatiloja keskusta-alueella

Vaikuttavin ja monipuolisin juhla- ja kookontumispaikkamme on taianomainen Hamina Bastioni -tapahtuma-areena linnoituksessa. Sen tunnelmallisissa holveissa ja kesäajan huikean telttakatoksen suojissa onnistuvat upeat kohtaamiset ja juhlat. Voitte myös kokoontua Haminassa nauttimaan yhdessä Hamina Bastionin tapahtumista

Hamina Bastioni holvisto
Hamina Bastionin holvistossa tapahtumia ja kokouksia voi järjestää ympäri vuoden

 

Haminan keskustassa voit kokoustaa ainutlaatuisissa ja historiallisissa erikoistiloissa, museokohteissa ja ravintoloissa. Perinteiseen kokoustilaan soveltuu esimerkiksi Lounashuone Kerhon tilat. Sotahistoriasta kiinnostuneille ikimuistoisen kokouspäivän voi järjestää  Messi-ravintolassa tai Wanha Veteraaani -museon tilassa. Historiasta kiinnostuneille ja vapaamuotoiseen kokoukseen soveltuu hyvin Haminan kaupunginmuseon vinttitila, tai Kauppiaantalomuseon idyllinen miljöö.

Lounashuone Kerholla nautit historiallisesta ympäristöstä

 

Kokoonnu maaseudulla

Haminan maaseutukohteissa viet juhlaväen tai kokoustavan porukan lähemmäs luonnon helmaa. Kokoontukaa ihastuttavalla 200 vuotta vanhalla Villa Jaakolan maatilalla riihirakennuksessa tai Ahola Farmsin tunnelmallisessa Latopirtissä. 

Kokoonnu saaristossa ja merellä

Suntaa ryhmäsi kanssa aitoon saaristotunnelmaan nauttimaan luonnosta ja merinäköaloista!

Vimpa Islands tarjoaa monipuolisia ohjelma-, aktiviteetti- elämys- ja yksityistilaisuuspalveluita sekä saaristotilalla Vimpasaaressa tai Rakinkotkassa, joka myös Viikinkisaarena tunnetaan. Tuloksellisen kokouspäivän päätteeksi yhdistyy saunailta sekä illanvietto elämyksellisessä ympäristössä. 

Vimpa Island, Viikinkikylä

 

Ainutlaatuista juhlaa ja kokousta voit viettää Haminan saaristossa sinun toiveittesi mukaisella risteilyllä, oli kyseessä intiimimpi tapaaminen, perhejuhla tai teema-aiheinen tapahtuma. Lisätietoja Meriset- yhtiön verkkosivuilta. 

Ohjelmapalveluita

Varaa vieraillesi ikimuistoinen ohjelmanumero! Yhdessäoloon, rentoutumiseen ja innostumiseen löytyy sinulle ja vieraillesi monenlaista aktiviteettia Haminassa.

Miltä kuulostaisi alpakkavaellus Merikeinun tilalla, opastettu museokierros Kaupungin museoissa tai leppoisa kävely oppaan kanssa opastetulle kierrokselle keskusta-alueelle tutustumaan Haminan kiinnostavaan historiaan?  Lue lisää Haminan aktiviteeteistä.

Uniikimpaa toimintaa kokouksen tai juhlan oheen kaivatessanne uskaltautukaa vaikka offroad-ajelulle ja nauttikaa yhdessä lähiruokalounasta Aholafarmin tilalla. 

Aholafarmin rallikyydistystä

 

Satumatkat tarjoaa luontoseikkailuja ja Ilon helmi -hyvinvointipalveluita, jotka sisältävät ryhmille sopivia rentoutushetkiä ja elämyksellisiä työhyvinvointituokioita. Ohjelmasta löytyy perheen pienimmätkin huomioivia onnistuneita tapahtumakokonaisuuksia kokoontumisiisi. 

Upea lasityö kotiinviemisiksi? Sevenonin taidelasikurssilta sinulle ja osallistujille jää taatusti kaunis muisto yhdessä vietetystä juhlapäivästä tai tapahtumasta. 

 

Saapuminen & majoittuminen Haminassa

Haminassa kaikki kun on lähellä, järjestät helposti maailmanluokan kohtaamisia. Hamina on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä tai ryhmän yhteisellä tilauskyydillä. Majoittuminen Haminassa on myös mutkatonta joko kokouspaikan yhteydessä tai sen läheisyydessä.  Tutustu ja lue lisää Haminan majoituskohteista.

Kohtaa suku, ystävät ja kumppanit ikimuistoisesti Haminassa!

Yhdessäoloa ja ikimuistoisia kohtaamisia, Rakinkotka

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This