Linnoituksen uimahalli

Kuntouinti-, opetus-, monitoimi-, pore- ja kylmäallas, niskahierontasuihkut ja vesihieronta-asemat.

Kummassakin pesutilassa on kaksi saunaa.

Avoinna
ma 12 – 21
ti-pe 6.30 – 21
la 10 – 19
su 10 – 17

Frisbeegolf-puisto

18-väyläinen frisbeegolfrata, joka sijaitsee Ruissalon liikuntakeskuksessa. Rata alkaa jäähallin parkkipaikalta, jonka viereen se myös päättyy. Väylien pituudet vaihtelevat 48 – 144 metrin välillä.

Osa väylistä sijaitsee urheilukeskuksen puistomaisilla nurmialueilla ja osa taas viereisen hiihtomaan ja Myllyvuoren korkeuseroja tarjoavassa metsäisessä ja kallioisessa maastossa.

Rata kunnostettu kesällä 2019

Haminan liikuntahalli

Käyttövuorot voit varata Timmi -järjestelmästä

Timmi-järjestelmä

Ulko-ovet avataan 10 minuuttia ennen ensimmäistä harjoitusvuoroa.
Kassa ja ulko-ovet suljetaan tunti ennen sulkemisaikaa.

Haminan jäähalli

Jäähallin jääalue on kooltaan 58 m x 28 m. Luistelijoiden käytössä on kuusi pukuhuonetta ja suihkutilaa, varusteiden kuivaushuoneet sekä kokoustilat ja kahvio. Katsomossa on 500 istumapaikkaa ja 300 seisomapaikkaa. Jääkiekkokaukaloon on sijoitettavissa kaksi curlingrataa, joihin hallissa on myös kivisarjat. Hallissa toimii myös luistinvuokrauspalvelu.

Haminan jäähalli sijaitsee Ruissalon liikuntakeskuksessa, noin neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ruissalon liikuntakeskuksen alueella on lisäksi liikuntahalli, pallokenttä, nurmikenttä, ampumahiihtostadion, maastopyörä-/polkujuoksurata, frisbeegolfrata,  pururatoja sekä valaistuja latuja. Paikoitustiloja löytyy noin 250 autolle. Jäähalli palvelee harrastajia myös kesäisin.

Haminan urheilukenttä

400 m, 6-8 rataa, Novotan päällyste.

Haminan palloiluhalli

Palloiluhallin koko on 70 x 51 metriä. Pääkentän koko on 60 x 45 metriä. Pääkentällä on kaksi juniorikenttää, joiden mitat ovat 45 x 28 metriä. Toisessa päädyssä on lämmittely- ja taitoharjoittelualue. Hallissa voi harjoitella yhtä aikaa yhdestä neljään joukkuetta. Hallin yhteydessä on kaksi pukukoppia peseytymis- ja WC-tiloineen.

Vallikenttä

Vallikenttä on Haminassa sijaitseva pesäpallostadion, jossa Haminan Palloilijat pelaavat kotiottelunsa. Haminan vallikenttä sijaitsee Haminan historiallisen kaupunkilinnoituksen huomassa, aivan keskusbastionin vallien välittömässä läheisyydessä.

Ruissalon liikuntahalli

Ruissalon kuntosali, tatami ja nyrkkeilytila avattu!

Liikuntahallin palloilutilat

Palloilusalin mitat ovat 20 * 36 m
Täysimittaiset kori-, lento- ja sulkapallokentät. Katsomotilat on mitoitettu 260 henkilölle.

Pin It on Pinterest

Share This