Taito_kuva

Haminan taitokeskus

Myymälä, kutomo ja kurssitilat

Haminan taitokeskuksesta löydät lahjatavaroita, käsitöitä sekä käsityötarvikkeita. Kutomossa saat ohjausta kudontaan ja kursseilla tutustutaan eri käsityötaitoihin. Pidämme kursseja myös tilauksesta taitokeskuksessa tai tulemme pitämään kurssia muihin tiloihin.

Tervetuloa tutustumaan!

Aukioloajat:
ti-pe 10-17
la 10-14
Tarkista aukioloajat nettisivuiltamme.

jaanan lahjat

Jaanan Lahjat -puoti

Hamina- ja lahjatuotteita.
Postikortteja ja paljon mukavaa myös itselle.
Tervetuloa tutustumaan!

Aukioloajat:
ke-pe 10-17 ja myös sopimuksen mukaan.
Kesällä, tapahtumien aikaan avoinna myös la 10-14

kauppatorilta

Kauppatori

Haminan kauppatori on muodostunut haminalaisten ehdoton kohtaamispaikka. Vilkkaalta torilta saa paikallisten tuottajien tuotteita kuten vihanneksia, juureksia ja marjoja sekä kukkia. Torilla järjestetään myös vuosittain viidet markkinat ja muita erilaisia tapahtumia.

Toripäivät arkisin kesällä 6-14 ja talvella 7-13. Kesälauantaisin ohjelmaa Vepan lavalla klo 11-12.

Maijukka

Käsityöliike Maijukka

Käsityöliike Maijukka on perustettu 1991. Meiltä löydät kaikkea käsitöihin liittyvää sekä lahjatavaroita. Jos etsit lastenvaatteita tai pehmoleluja niin myös ne löytyy Maijukasta.

Aukioloajat
ma – pe 9 – 17
la 9 – 13

 

Janen lahjapuoti

Janen lahjapuoti

Janen Lahjapuoti on iloinen palveleva lahjatavaraliike, joka sijaitsee hotellin läheisyydessä Sibeliuskadulla. Runsaan kortti ja lahjatavara-valikoiman lisäksi puodista löydät myös kehystyspalvelun.

Poikkeahan puotiin!

Avoinna
Ma – Pe 10-17
La 9 – 13

Vieraile sivustollamme:
www.facebook.com/janenlahjapuoti

Janen lahjapuoti is a happy service gift shop that is located near Spahotel Hamina at Sibeliuskatu. Besides offering abundant selection of cards and gift items, we also have a framing service. Drop by at the shop!

Open
Mo-Fri 10-17 (10am – 5pm)
Saturday 9-13 (9am – 1pm)

Visit our shop:

www.facebook.com/janenlahjapuoti

 

Posliinitar Ann Maarit

Posliinitar AnnMaarit

Lahjatavarapuoti Raatihuoneelle vanhassa Lebedeffin Kauppakartanossa. Lahja-, sisustus-ja posliini tuotteiden lisäksi paljon Hamina-tuotteita matkamuistoiksi.
Avoinna ti – pe klo 10-17 ja la klo 10-14.

 

Sisustus Laventeli

Sisustus Laventeli

Sisustus Laventeli Haminan sydämessä, Raatihuoneentorilla. Sydämellistä palvelua ja kaikkea ihanaa vaatteista ja asusteista kodin sisustukseen ja toivottuihin tuliaisiin. Kannattaa tulla kauempaakin!

 

Come and explore our women’s wonder store. Exclusive collections of clothing, accessories and home decor as well as the most wanted souvenirs. Worth coming from a distance!

Avoinna
Ma – Pe 10.00 -17.00
La 10.00 -14.00

sevenon

Sevenon Taidelasityöt

Sevenon Oy on suomalainen perheyritys, joka on suunnitellut ja valmistanut taidelasitöitä yli 20 vuotta. Sevenon on alallaan Skandinavian johtava yritys, joka valmistaa ja myy taidelasivateja, taidelasilyhtyjä ja kaiverrettuja kristallilaseja. Myymälässä voit kokea taidelasin ainutlaatuisen maailman.

 

Avoinna:

ma-pe 9-17
la 10-15 (kesälauantaisin avoinna sopimuksen mukaan)

Verkkokauppa palvelee vuorokauden ympäri.

Pin It on Pinterest

Share This