Kahvilat

Haminassa on monia houkuttelevia kahviloita herkkusuille. Osasta kahviloita voit myös ostaa leivonnaisia kotiin vietäväksi.

 

Kahvila Kesähelmi

Haminan torilla sijaitseva kahvila Kesähelmi tarjoilee niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja. Kahvilasta voit myös tilata juhlaan kotitekoisia leivonnaisia.

Aukioloajat:
ma-la 7-14
avoinna huhtikuu-lokakuu

Kahvila Puistonkulma

Lounas-kahvila keskustassa, Kauppakulmassa. Leivonnaiset omasta keittiöstä ja kotiruokaa perinteisin reseptein. Lounaat myös mukaan.

Avoinna
ma-pe 7-15
Kesällä kahvila sijaitsee torilla Cafe Mirjam-nimellä.

 

Kahvila Troikka

Haminan torilla sijaitseva kahvila Troikka tarjoilee niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja, jotka leivotaan Troikan omassa keittiössä. Kahvila on avoinna kesäkauden.
Avoinna huhtikuu-lokakuun.
Tarkemmat aukioloajat löytyvät facebook sivuilta Kahvilatroikka

Konditoria Huovila Oy

Tunnelmallinen konditoria-kahvila upean Tanelinkulman  katutasossa.  Kahvilassa 40 paikkaa ja kesällä katuterassilla 20 paikkaa.  Perinteinen artesaanileipomo, myymälä ja kahvila.

Avoinna
Ma – pe klo 8.00 – 17.00
La klo 8.30 – 14.00

 

Kahvila Varvara

Kahvila Varvara on Haminan keskustassa sijaitseva kahvila ja leipomo. Kahvila tarjoaa kotoisan kokoontumispaikan, jossa voi vaihtaa päivän kuulumiset tuoreen kahvin ja herkullisten leivonnaisten tai suolaisten suupalojen äärellä.

Aukioloajat: ma 7-17, ti-pe 7-18 ja la 7-15.

MYÖS HERKULLISET LEIPOMOTUOTTEET ARKEEN JA JUHLAAN!

Huokaise syvään ja anna meidän auttaa! Juhlissa on paljon järjesteltävää, joten anna meidän helpottaa kiirettäsi ja hoitaa leipomukset puolestasi. Haminassa sijaitsevasta Kahvila Varvarasta voit tilata suussasulavat herkut juhlaan sekä arkeen!

Raati-Cafe Kaneli

Keski-Eurooppalaishenkinen ja maalaisromanttinen kahvila Raatihuoneen alakerrassa. Kahvilassa on mahdollista pitää erilaisia tilaisuuksia ja juhlia (tilat noin 40 hengelle) tai tilata tarjottavat kotiin. Kahvilan kabinetissa on kokous- tai kahvittelumahdollisuudet pienelle ryhmälle (15 henkeä). Kahvilassa on A-oikeudet.

Aukioloajat:
ma-pe 9-17.30
la-su 10-17

s-Cafe

S-ostoskeskuksen yhteydessä sijaitseva kahvila.

Lounaskahvila Jaspis

Lounaskahvila Jaspiksessa on arkisin tarjolla keittolounas tai lämmin ateria sekä ruokaisa salaattiateria. Lounas tarjoillaan arkisin kello 11-14. Jaspis toimii myös viihtyisänä nuorisokahvilana ja kaikenikäisten kohtaamispaikkana. Aukioloajat: ma-pe 9 – 18.

Lounaskahvila Kappu

Lounaskahvila Kappu tarjoaa lounasta sekä pikkusyötävää suolaiseen sekä makeaan nälkään. Lounaskahvilasta voi tilata myös leivonnaisia erilaisiin tilaisuuksiin. Lounas arkisin kello 10.30-13. Aukioloajat: ma – to 6.30 – 15 ja pe 6.30 – 14.

Taverna Tervanaru

Taverna Tervanaru sijaitsee Haminan vierasvenesatamassa, Tervasaarella. Merinäköalalla varustettu terassi antaa mahtavan näköalan vuoden jokaisena päivänä.

Aukioloajat
ti-to 8.00-18.00
pe-la 8.00-20.00

su 10.00-20.00

maanantaisin suljettu