Haminassa on monia houkuttelevia kahviloita herkkusuille. Osasta kahviloita voit myös ostaa leivonnaisia kotiin vietäväksi.

 

Kauppakulma sisäkuva

Kahvila Puistonkulma

Lounas-kahvila keskustassa, Kauppakulmassa. Leivonnaiset omasta keittiöstä ja kotiruokaa perinteisin reseptein. Lounaat myös mukaan.

Avoinna
ma-pe 7-15
Kesällä kahvila sijaitsee torilla Cafe Mirjam-nimellä.

 

troikka

Kahvila Troikka

Haminan torilla sijaitseva kahvila Troikka tarjoilee niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja, jotka leivotaan Troikan omassa keittiössä. Kahvila on avoinna kesäkauden.
Avoinna huhtikuu-lokakuun.
Tarkemmat aukioloajat löytyvät facebook sivuilta Kahvilatroikka

Konditoria Huovila Oy

Tunnelmallinen konditoria-kahvila upean Tanelinkulman  katutasossa.  Kahvilassa 40 paikkaa ja kesällä katuterassilla 20 paikkaa.  Perinteinen artesaanileipomo, myymälä ja kahvila.

Avoinna
Ma – pe klo 8.00 – 17.00
La klo 8.30 – 14.00

 

Kahvila Varvara

Kahvila Varvara

Kahvila Varvara on Haminan keskustassa sijaitseva kahvila ja leipomo. Kahvila tarjoaa kotoisan kokoontumispaikan, jossa voi vaihtaa päivän kuulumiset tuoreen kahvin ja herkullisten leivonnaisten tai suolaisten suupalojen äärellä.

Aukioloajat: ma 7-17, ti-pe 7-18 ja la 7-15.

MYÖS HERKULLISET LEIPOMOTUOTTEET ARKEEN JA JUHLAAN!

Huokaise syvään ja anna meidän auttaa! Juhlissa on paljon järjesteltävää, joten anna meidän helpottaa kiirettäsi ja hoitaa leipomukset puolestasi. Haminassa sijaitsevasta Kahvila Varvarasta voit tilata suussasulavat herkut juhlaan sekä arkeen!

Raati Cafe Kaneli

Raati-Cafe Kaneli

Keski-Eurooppalaishenkinen ja maalaisromanttinen kahvila Raatihuoneen alakerrassa. Kahvilassa on mahdollista pitää erilaisia tilaisuuksia ja juhlia (tilat noin 40 hengelle) tai tilata tarjottavat kotiin. Kahvilan kabinetissa on kokous- tai kahvittelumahdollisuudet pienelle ryhmälle (15 henkeä). Kahvilassa on A-oikeudet.

Aukioloajat:
ma-pe 9-17.30
la-su 10-17

s-Cafe

S-ostoskeskuksen yhteydessä sijaitseva kahvila.

Jaspis

Lounaskahvila Jaspis

Lounaskahvila Jaspiksessa on arkisin tarjolla keittolounas tai lämmin ateria sekä ruokaisa salaattiateria. Lounas tarjoillaan arkisin kello 11-14. Jaspis toimii myös viihtyisänä nuorisokahvilana ja kaikenikäisten kohtaamispaikkana. Aukioloajat: ma-pe 9 – 18.

lounas-kahvila-tervasaari

Taverna Tervanaru

Taverna Tervanaru sijaitsee Haminan vierasvenesatamassa, Tervasaarella. Merinäköalalla varustettu terassi antaa mahtavan näköalan vuoden jokaisena päivänä.

Aukioloajat
ti-to 8.00-18.00
pe-la 8.00-20.00

su 10.00-20.00

maanantaisin suljettu

 

kamu

Café Kamu!

Upea, vastikään remontoitu kahvila sijaitsee Haminan linja-autoasemalla, kulttuurihistoriallisesti merkittävässä miljöössä. Café Kamu!uun myös nelijalkainen ystäväsi on tervetullut. Perinteikkäästä kahvilastamme saat tuoreita ja itseleivottuja, suussa sulavia piirakoita, pullaa ja pikkusuolaisia.

Avoinna arkisin
klo 7.30-16.30

 

 

Pin It on Pinterest

Share This