Kilpi Kerttu-Kaarina

Keskellä kaupunkia viehättävä yksityiskoti, jossa kauniisti sisustettuja 1-2 hengen huoneita yhteensä 10 hengelle.

Metson majoitus

Aamiaismajoitusta maaseudun rauhassa vanhaan navettaan rakennetuissa tiloissa. Viihtyisissä 1-4 hengen huoneissa majoitustiloja yhteensä 13 hengelle. Aamupala ja liinavaatteet sisältyvät hintaan. Meiltä vain 12 km Haminan keskustaan.

Mummon mökki

Kaunis pieni kalustettu omakotitalo on varusteltu 1-4 henkilön asumista varten. Keittiössä on astiat ym. keittiövälineet, uuni-liesi, jääkaappi-pakastin. Keskustan palveluihin 1 km
Palvelukielet suomi ja englanti

Hinta sopimuksen mukaan.

Pomestarintalo

Pormestarintalon pihakammari

Tärkeintä on tunnelma! Pormestarintalon miljöö on hieno, kolmen empiretyylisen v. 1866 valmistuneen rakennuksen kokonaisuus Haminan keskustassa. Pihakammari mukavuuksineen sijaitsee köynnösten verhoamassa piharakennuksessa. Sen restauroinnissa on säilytetty historiallinen ja romanttinen tunnelma. Lumoava puutarha on majoittujien käytettävissä.

Ilmakuva Villa Jaakkolassa.

Villa Jaakkola

Reitkallin kylässä sijaitseva Villa Jaakkola tarjoaa majoitusta alatuvassa sekä aittarakennuksessa. Yöpymisen lisäksi, 1800-luvulle juurensa ulottavalta, tilalta löytyy monenlaisia puitteita Anttonin juhlatilasta Sakarin saunatilaan ja Riihikahvilaan.

Villa Jaakkolan majoitusaitta.

Aitat , alatuvan aitta ja ylätuvan aitat

Aitat ovat käytössä yöpyjille lähinnä kesäaikaan. Aitoissa ei ole mitään lämmitystä. Mahdollista käyttää myös omaa makuupussia, ja silloin myös mahdollista yöpyä talvisaikaan. Pihapiiristä löytyy neljä erillistä aitaa, joissa kolmessa kaksi erillistä vuodetta ja yhdessä yksi parisänky.

Aitan sisätila.

Ollin alatupa

Alatuvassa on iso tupakeittiö/olohuone ja tilava kodinhoitohuone, josta myös uloskäynti pihalle. Alatuvan takaa löytyy katettu takaterassi, johon sisätiloista käynti saunan pukuhuoneesta. Alatuvassa on käytettävissä kaksi erillistä wc:tä, suihkutila ja sähkösauna.

Ollin alatuvassa on kaikkiaan kolme erillistä makuuhuonetta, ja lisäksi olohuoneessa yksi vuodepaikka.

Vaalea talo.

HVC Asuntojen majoituspalvelua

Yrityksemme HVC Asunnot (HVC Group Oy) tarjoaa majoituspalvelua Haminassa, jossa meillä on useita valmiiksi kalustettuja asuntoja. Asuntomme on pääasiallisesti tarkoitettu juuri pidempiin majoituksiin. Asunnot ovat täysin kalustetut ja varustellut, jotta asuminen olisi mahdollisimman kodinomaista.

Forenom asunnot

Olemme Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja. Keskitymme vahvasti yritysasiakkaisiin, mutta myös yksityisiin kuluttajiin. Valikoimaamme kuuluu yli 6500 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta Pohjoismaiden kaikissa suurissa kaupungeissa. Majoitamme vuosittain yli 100 000 matkailijaa. Vuosien kokemus on kehittänyt meitä projektimajoituksen organisoimisessa ja se onkin Forenomin erikoisosaamista. Meillä on resurssit toimia nopeasti ja tarjota juuri sinulle sopiva majoitus projektin ajaksi.

Pin It on Pinterest

Share This