Kilpi Kerttu-Kaarina

Keskellä kaupunkia viehättävä yksityiskoti, jossa kauniisti sisustettuja 1-2 hengen huoneita yhteensä 10 hengelle.

Metson majoitus

Aamiaismajoitusta maaseudun rauhassa vanhaan navettaan rakennetuissa tiloissa. Viihtyisissä 1-4 hengen huoneissa majoitustiloja yhteensä 13 hengelle. Aamupala ja liinavaatteet sisältyvät hintaan. Meiltä vain 12 km Haminan keskustaan.

Mummon mökki

Kaunis pieni kalustettu omakotitalo on varusteltu 1-4 henkilön asumista varten. Keittiössä on astiat ym. keittiövälineet, uuni-liesi, jääkaappi-pakastin. Keskustan palveluihin 1 km
Palvelukielet suomi ja englanti

Hinta sopimuksen mukaan.

Pomestarintalo

Pormestarintalon pihakammari

Tärkeintä on tunnelma! Pormestarintalon miljöö on hieno, kolmen empiretyylisen v. 1866 valmistuneen rakennuksen kokonaisuus Haminan keskustassa. Pihakammari mukavuuksineen sijaitsee köynnösten verhoamassa piharakennuksessa. Sen restauroinnissa on säilytetty historiallinen ja romanttinen tunnelma. Lumoava puutarha on majoittujien käytettävissä.

HVC Asuntojen majoituspalvelua

Yrityksemme HVC Asunnot (HVC Group Oy) tarjoaa majoituspalvelua Haminassa, jossa meillä on useita valmiiksi kalustettuja asuntoja. Asuntomme on pääasiallisesti tarkoitettu juuri pidempiin majoituksiin. Asunnot ovat täysin kalustetut ja varustellut, jotta asuminen olisi mahdollisimman kodinomaista.

Forenom asunnot

Olemme Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja. Keskitymme vahvasti yritysasiakkaisiin, mutta myös yksityisiin kuluttajiin. Valikoimaamme kuuluu yli 6500 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta Pohjoismaiden kaikissa suurissa kaupungeissa. Majoitamme vuosittain yli 100 000 matkailijaa. Vuosien kokemus on kehittänyt meitä projektimajoituksen organisoimisessa ja se onkin Forenomin erikoisosaamista. Meillä on resurssit toimia nopeasti ja tarjota juuri sinulle sopiva majoitus projektin ajaksi.

B&B Homestay Pyhältöjärvi Aamiaismajoitus

Pyhältöjärven rannalla kahden hengen huone omakotitalossa. Oma sisäänkäynti, huoneessa parisänky,TV, tee/kahvi, ilmainen Wlan, pihalla grilli, rannassa vene ja sauna.  Yhteinen suihku/wc. Rantasauna (itse lämmittäen).
Rantaan 70 m. Kauppaan 3 km. Ajo Haminasta noin 20 min. Osoitteen ja ajo-ohjeet saat viestinä.

Hinta
70 €/2hlöä 60 €/1 hlö, sisältää aamiaisen

Palvelukielet
suomi, ranska, saksa, englanti, ruotsi, venäjä ja suomi.

A double room in a private house 20 km from Hamina. Beautiful country surrounding. Double bed, TV, private entrance, free Wifi, coffee/tea. Breakfast included. Access to the lake.

www.facebook.com/pyhaltojarvi/

Pin It on Pinterest

Share This