Hotellit ja hostellit

SpaHotel Haminasta on yhdyskäytävä suoraan Linnoituksen uimahalliin & spahan. Suomen yksi vanhemmista hotellirakennuksista on Hotelli Seurahuone, jonka yhteydessä toimivat myös ravintola- ja yökerho. THE Hotel on tyylikäs, hiljattain remontoitu entinen poliisiasema ja oikeustalo. Hostel Jailhouse on vanhaan avovankilaan remontoitu hostelli, jonka mukavat ”sellit” sopivat edullisempaa ja vähän erikoisempaa yöpymistä etsiville. Wanha Veteraani on rauhanturvaamisen ja veteraanityön perinnekeskus, jonka edustalla voit yöpyä rauhanturvaajien autenttisissa konttimajoituksessa ja ruokailla messi-ravintolassa.

Hotellit ja hostellit

Mökit ja leirintäalueet

Jos kaipaat rennompaa majoitusta mökeissä huviloissa, Vimpa Island tarjoaa majoitusta niin mantereella kuin saaressa. Haminasta löytyy neljä leirintäaluetta, Aallokko Caravan Tervasaarella, aivan kaupungin läheisyydessä ja Hamina Camping Pitkäthiekat -leirintäalueella upeissa merenrantamaisemissa.

Mustanniemen leirintäalue ja SF Purho Caravan sijaitsevat Haminan pohjois-osassa, jossa pääset majoittautumaan järvien rannalle.

Mökit, huvilat ja leintäalueet

Maaseutumajoitus

Tutustu vieraanvaraisiin Haminalaisiin majoittumalla maaseutukohteeseen! Nauti luonnon rauhasta, mutta voi olla että pääset rapsuttamaan maatilan eläimiä.

 

 

Majoitu maaseudulla

Yksityismajoitus ja Airbnb

Oletko yksin tai suuremmalla porukalla käymässä Haminassa ja haluat majoittua kodinomaisesti? Haminassa majoitut mukavasti yksityismajoituksessa tai Airbnb-majoituksessa.

Yksityismajoitus ja Airbnb

Huoneistot ja pidempiaikainen majoitus

Haminasta löydät myös huoneistoja ja mahdollisuuksia pidempiaikaiseen majoitukseen. Hamina CityApartments ja Hamina Bastion apartments  ja THERoomz tarjoavat kalustettuja huoneistoja Haminan keskustassa.

Huoneistot ja pidempiaikainen majoitus

Vinkit Hamina-lomalle

Haminassa riittää nähtävää ja koettavaa moneksi päivää! Katso vinkit Hamina-lomallesi! Muista, että voit varata aktiviteetteja ja majoitusta VisitKotkaHaminan verkkokaupasta!

Näe ja koe Haminassa

Varaa majoitus ja aktiviteetteja

Suunnittele ja varaa innostava Hamina-lomasi kätevästi VisitKotkaHaminan verkkokaupasta.

Voit suunnitella lomasi omaan aikatauluusi sopivaksi tai varata valmiin, sinua kiinnostavan lomapaketin.

Tervetuloa Haminaan – maailmanluokan pikkukaupunkiin!

Varaa matkasi Haminaan

Matkusta vastuullisesti

Vastuullisuus on tärkeä osa matkailua Haminassa ja koko seutumme alueella. Yhdessä matkailutoimijoiden ja -yritysten kanssa rakennamme pitkäjänteisesti kestävää ja vastuullista matkakohdetta, josta voimme nauttia tulevaisuudessakin.

Myös sinä matkailijana voit tehdä vastuullisia valintoja vierailusi aikana!

Vinkit vastuulliseen matkustamiseen

Pin It on Pinterest

Share This