Kokous- ja juhlatilat

Aholafarm

Aholafarm on Haminassa toimiva Tuula ja Jukka Aholan omistama perheyritys toimenkuvanaan perinteisen maatalouden ohella maaseutumatkailu erilaisin ohjelmapalveluin. Ohjelmapalveluita, mm. rallikyyditykset, offroad-ajelut, metsäretket ja hevosajelut. Aholafarmilla onnistuu niin tyky- ja virkistyspäivät kuin kokouspaketitkin.

Hamina Bastioni – Keskusbastioni

Kaupungin linnoituksen bastioneista suurin on 1803-11 rakennettu keskusbastioni. Sen 58 kasemattia, muurattua holvia, suunniteltiin alun perin pomminkestäviksi varastotiloiksi. Nykyisin keskusbastioni on Hamina-Bastioni tapahtuma-areena, joka saa kesäisin suojakseen Euroopan suurimman telttakatoksen. Nouseviin katsomoihin mahtuu jopa 3 000 katsojaa. Holvistot on varustettu nykyajan tekniikalla ravintoloineen ja näyttelytiloineen.

Haminan Wanha Työski

Haminan Wanhalla Työskillä tarjoillaan arkipäivisin maistuva buffet lounas, johon kuuluu runsas salaattipöytä. Juhliin ja kokouksiin voit varata tilat, ruoat ja majoituksen samasta paketista. Tiloina toimivat Juhlasali, Ruusukabinetti tai Viinikellari henkilömäärän mukaan. Majoitus järjestyy SpaHotel Haminassa samalla kadulla.

 

Aukioloajat:
ma – pe 10.30 – 14
la – su tilauksesta

Linnoitusravintola Kamu!

Linnoitusravintola Kamu! sijaitsee Hamina Bastionin historiallisissa kasemattiholveissa. Kamu! suosii menussaan sesongin mukaista lähiruokaa ja luomua. Linnoitusravintola tarjoaa lounasta, illallisia sekä kokouksia ja juhlia isommallekin porukalle – jopa 450 hengelle!

Lounashuone Kerho

Ravintola sijaitsee lähellä keskustaa historiallisessa Haminan Varuskuntakerhon rakennuksessa. Kerholla nautit maistuvan ja monipuolisen buffetlounaan arkisin klo 10.30-14.00. Lisäksi Kerholla on erinomaiset puitteet erilaisille juhla- ja kokoustilauksille. Tilauksesta voit varata myös ryhmäillallisia sekä alakerran saunaosaston.

Maatila Tykän Tuulimylly

Kiehtova paikka järjestää merkkipäiviä, juhlia ja kokouksia.
Maatilalla on useita erilaisiin tilaisuuksiin sopivia tiloja ja terasseja.
Tuulimyllyn pihapiirissä on riihi- ja maitolavamuseo, yli 80 puulajin arboretum sekä paljon muuta mielenkiintoista nähtävää.
Terasseille tai sisätiloihin vieraat voivat tilata haluamansa ruuan tai grillikatoksessa voi valmistaa itse maukkaat ateriat.

Vimpa Islands

Vimpa Islands tarjoaa elämyksiä ja toimintaa luonnon kauniissa ympäristöissä mantereella ja saaristossa ympäri vuoden. Unohtumattomia kokous-, kalastus-, luonto- ja elämysmatkoja Kymenlaaksossa, Haminan saaristossa. Keittiömme on erikoistunut valmistamaan merenantimista ja saaren omista juureksista sekä vihanneksista herkullisia aterioita, myös gluteenittomina.

Tarjolla myös vuokramökkejä saaristossa.