Haminan kansalaisopisto

Haminan kansalaisopisto järjestää aikuisille vapaan sivistystyön opetusta sekä lapsille ja nuorille teatteri- ja kuvataiteen perusopetusta.

Kansalaisopistot ovat paikallisiin ja alueellisiin sivistystarpeisiin pohjautuvia oppilaitoksia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle. Vapaan sivistystyön oppilaitokset voivat myös järjestää koulutusta tukevaa tai siihen läheisesti liittyvää kehittämis- ja palvelutoimintaa. Haminan kansalaisopisto järjestää opetusta Haminan kaupungin sekä Virolahden ja Miehikkälän kunnan alueella.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma

 

1.4.2020

Hallituksen linjauksen mukaisesti koulut ja oppilaitokset ovat kiinni ainakin 13.5. asti. Tämän vuoksi suunnittelemme myös kesäkurssiemme toteuttamista etäopetuksena. Tätä suunnittelutyötä varten tarvitsemme jälleen teidän apuanne. Kertoisitteko siis meille, millaisille kesäkursseille haluaisitte osallistua etänä? 

Voitte lähettää toiveita suoraan suunnitteluopettaja Tuija Teräslahden sähköpostiin tuija.teraslahti@hamina.fi 

 

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan tämänhetkisen kesäryhmien tarjonnan.

Katso tästä Kesäkurssien 2020 tarjonta

 

24.3.2020

Uudet haasteet luovat uusia ratkaisuja. Olemme tänään yhdessä opettajiemme kanssa alkaneet suunnittella nyt keskeytyneiden kevään kurssiemme viemistä loppuun etäopetuksena viikosta 14 lähtien.

Jokaista kurssia emme valitettavasti voi etänä toteuttaa johtuen mm. kurssien sisällöstä ja tilasidonnaisuudesta, mutta kymmeniä kursseja tulee kuitenkin toteutumaan.

 Olemme yhteydessä perjantaina jokaiseen opiskelijaan jonka kurssin voimme toteuttaa etänä ja tarjoamme mahdollisuutta jatkaa opintoja kotoa käsin. Niille opiskelijoille joiden kurssit eivät jatku, tai jos et pysty tai halua osallistua kurssille,  hyvitämme sovitusti osan kurssimaksusta takaisin.

19.3.2020

Hallituksen  määräystä noudattaen kansalaisopiston toiminta keskeytetään 13.4. asti. Tämä määräys korvaa Haminan kaupungin aikaisemmin antaman määräyksen, jonka mukaan toimintamme olisi keskeytynyt 31.5. asti.

Mikäli tilanne 13.4. jälkeen sallii, voimme siis järjestää suunnittelut kesäkurssimme viikosta 19 alkaen.

Tiedotamme jatkosta tarkemmin myöhemmin.

KÄY TUTUSTUMASSA FACEBOOKISSA LIVE-JUMPPIIMME !

16.3.2020

Haminan kaupunki on päättänyt 16.3., että Haminan kansalaisopiston toiminta keskeytetään 31.5.2020 saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että kevään kaikki loput oppitunnit perutaan. Myöskin kesäkurssit peruuntuvat.

Pahoittelemme tilannetta, mutta haluamme osaltamme olla vastuullisia ja suojata niin teidän opiskelijoiden, kuin opettajien terveyttä. Panostamme nyt kaiken tarmomme tulevan lukuvuoden suunnitteluun ja toivomme teille kaikille, kaikesta huolimatta voimia ja oikein hyvää alkanutta viikkoa.

 

Kansalaisopisto palvelee poikkeuksellisesti toistaiseksi etänä vain puhelimitse klo 9-14 ja sähköpostitse 

Yhteystietoihin tästä

toimisto 040 199 1234, 050 432 5197
suunnittelijaopettaja 040 354 5109
etunimi.sukunimi@hamina.fi