Normipäivä 3.8.2019

Normipäivä on kaikille suunnattu musiikkitapahtuma, jota järjestää paikallisista nuorista koostuva Normipäivä@HaminaBastion -tiimi yhteistyössä Haminan nuorisovaltuuston, nuorisopalveluiden, seurakunnan ja paikallisten yritysten kanssa. Ohjelmassa on musiikkia Suomen huipulta, hyvää ruokaa ja alkoholiton drinkkibaari sekä oheisohjelmaa.

Tapahtuma on päihteetön ja sitä markkinoidaan koko seutukunnan nuorille.

Lisää tietoa löydät tapahtuman facebook-sivuilta ja instagrammista

TIEDOTE 10.8.2018

Normipäivä @Hamina Bastioni 2018 löysi paikkansa kesätapahtumien joukossa

Haminan nuorisovaltuusto ja kaupungin nuorisopalvelut tuottivat yhdessä Normipäivä- työryhmän kanssa 9.8.2018 Normipäivä@HaminaBastioni2018-tapahtuman.. Nyt toista kertaa järjestetty päihteetön Normipäivä @Hamina Bastioni – nuortentapahtuma ylitti yleisötavoitteensa, sillä kävijämäärä kohosi kaiken kaikkiaan n. 1200 kävijään illan aikana. Nikke Ankara veti Bastionin montun liki täyteen ja sitä oli seuraamassa arviolta 750- 800 kuulijaa.

Myös perheen pienimmät löysivät Normipäivän. Alueen suosituin kohde oli pomppulinna, jossa kävi satoja perheen pienimpiä päivän aikana pomppimassa. Samassa pisteessä oli myös sumopainia, trampoliini ja mahdollisuus kokeilla autokoulun humalalaseja. Ohjaamolla ja Kymenlaakson Luonnonsuojelupiirillä oli alueella omat toimipisteet ja alueella oli mahdollisuus tutustua myös motocrossiin lajina. Järjestäjien arvion mukaan ikähaarukka tapahtumassa oli alle kouluikäisistä eläkeikäisiin, mutta valtaosa yleisöstä koostui nuorista ja nuorista aikuisista.

Normipäivässä esiintyivät Nikke Ankaran lisäksi HesaÄijä, Ella Tepponen ja Mäkki. Tapahtuman juontajana toimi Johanna von Herzen ja väliaikamenosta vastasi DJ Häyhä. Esiintyjäkaarti on valittu nettikyselyn perusteella, johon vastasi n. 750 henkeä.

Haminan nuorisovaltuusto ja nuorisopalvelut huomioivat tapahtuman aikana Hamina Bastionin 20-vuotisen olemassaolon tapahtuma-areenana ja kiittivät diplomilla 20 vuotisesta yhteistyöstä, sillä ensimmäinen nuorten tapahtuma järjestettiin Bastioniossa jo heti vuonna 1998.

 

Lisätietoja

Santeri Simonen
Puheenjohtaja / tapahtuman tuottaja
Normipäivä- työryhmä

050 433 5194
santeri.m.simonen@gmail.com

Hanna-Kaisa Lähde
Nuorisotyöntekijä, nuorten osallisuus & ehkäisevä päihdetyö
Haminan nuorisopalvelut

040 199 1600
hanna-kaisa.lahde@hamina.fi

Selena Raja
Puheenjohtaja
Haminan nuorisovaltuusto

045 110 0193