Nuorisotilat

Haminan nuorisopalvelut järjestää nuorisotilatoimintaa 9–17-vuotiaille nuorille Uuden-Summan nuorisotilalla ja Pappilansalmen monitoimitila Monexilla.

Keskustan nuorisotalolla toimii bändikoululaiset, nuorisovaltuusto, Normipäivä-tiimiläiset, kulttuuriklubit ja muut toimijat. Tilassa voi järjestää pienimuotoisia tapahtumia, esim. bändi-iltoja, syntymäpäiviä tai muita juhlia ja tapahtumia.

Neuvottoman nuorisotila toimii eri-ikäisten kohtaamispaikkana sekä Neuvo-teatterin treenitilana.

Nuorisotiloja annetaan myös yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön. Etusijalla ovat nuorisoyhdistykset ja -ryhmät. Esimerkiksi keskustan nuorisotalolla voi järjestää muun muassa kerhoja, kursseja ja diskoja. Talolta löytyy pieni keittiö, televisio, biljardipöytä, pöytätennis ja bluetooth yhteydellä toimiva soitin. Koulutuksia ja kursseja varten talolla on videotykki ja valkokangas.

Huom! Nuorisotilojen varaukset hoitaa Sirpa Hietanen, puh. 040 199 1212.

Käyttöanomus nuorisotiloille 2019

Pappilansalmen monitoimitila Monex

Pappilansalmen monitoimitila sijaitsee Pappilansalmen koululla.

Yhteisötalo Manski

Keskustan entisellä nuorisotalolla, nykyiseltä nimeltään Yhteisötalo Manski,  kokoontuvat bändikoululaiset, nuorisovaltuustoNormipäivä-tiimiläiset,  kulttuuriklubit ja muut toimijat. Tilassa voi järjestää pienimuotoisia tapahtumia, esim. bändi-iltoja, syntymäpäiviä tai muita juhlia ja tapahtumia.

Neuvottoman nuorisotila

Neuvottoman nuorisotilalla toimii 4H-kerho 6-12-vuotiaille. Lisäksi tila toimii eri-ikäisten kohtaamispaikkana sekä Neuvo-teatterin treenitilana.

Uuden-Summan nuorisotila

Uuden-Summan nuorisotilalla on päivisin iltapäiväkerho sekä tiistaisin ja perjantaisin siellä on nuorisotilatoimintaa.