Kulttuuriklubit

Haminan kulttuuri- ja nuorisopalvelut järjestää helmi – huhtikuussa matalan kynnyksen pientapahtumaklubeja Haminan Manskilla, entisellä nuorisotalolla.

Haminan kulttuuri- ja nuorisopalvelut järjestää helmi – huhtikuussa matalan kynnyksen pientapahtumaklubeja Haminan Manskilla, entisellä nuorisotalolla perjantai-iltoina kaksi kertaa kuussa klo 18.30. Klubi-isäntänä toimii Haminan kaupungin tuore kulttuurituottaja Tomi Pekkola.

Klubit ovat ilmaistapahtumia, joissa esiintyvät haminalaiset tai haminalaislähtöiset eri kulttuurinalojen ja harrastajat, ammattilaiset sekä nousevat kyvyt. Kulttuuriklubit jakautuvat nuorten klubeihin, joissa keskiössä on bänditoiminta, sekä taideklubeihin, joissa on luvassa mm. tanssiesityksiä, kansanmusiikkia ja rytmikästä taidemusiikkia.

Kaikki klubi-illat ovat perjantaisin: taideklubit 15.2., 22.3. ja 5.4. ja nuorten klubit 15.3. ja 12.4.

Kulttuuriklubien avaavana esiintyjänä 15.2. nähdään tanssija, koreografi Heli Kärki improvisoidun live-musiikin säestyksellä.

Klubi-iltojen esitysten jälkeen on mahdollista ja toivottavaa tulla esittämään omia ideoita tuleville esityksille. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ikärajattomia.

kulttuuriklubit-juliste-2