Hyvä lipunostaja!

Pitkittyneestä koronatilanteesta johtuen Tom Jones- show 19.2.2021 ja Mestareiden ilta -konsertti 12.3.2021 tullaan siirtämään elokuulle 2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan siirrettyihin konsertteihin. Tiedotamme nettisivuillamme maaliskuussa konserttien tarkat tiedot ja päivämäärät. Mikäli uusi ajankohta ei ole sopiva, teillä on mahdollisuus perua liput ja lunastaa rahat takaisin Lippupisteen verkkokaupassa olevan lomakkeen avulla 1.5.2021 mennessä. Linkki lomakkeeseenweb.lippu.fi/palautus.  Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty palvelu- ja tilausmaksut. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

Eino Grön, Iiro Rantala, Jukka Perko

RUK:n Maneesi

Siirretty elokuulle 2021!

Kolme suomalaisen musiikin suurmestaria saapuu konsertoimaan Haminaan.

Eino Grön on valinnut illan ohjelmistoon elämänsä tärkeimpiä lauluja, kuten Junnu Vainion hänelle 50-vuotis lahjaksi säveltämän Ääretön aava ympärilläin sekä Kaj Chydeniuksen Viimeisestä illasta -tango.  Laulajalegendan rinnalla musisoivat kaksi jazzmusiikkimme supertähteä, pianisti Iiro Rantala, sekä saksofonisti Jukka Perko.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Hamina Tattoo/Haminan kaupunki sekä reserviupseerikoulu.

————————–

Hamina Tattoon konserteissa turvallisuus on meille tärkeää. Noudatamme tiukkaa koronaprotokollaan ja muuten olemme rennosti ja nautimme musiikista. Saavu konserttiin ajoissa. Konserttisalin etuosan paikoille odotamme sinua 30-40 min ennen konsertin alkua ja taemmas 20-15 minuuttia ennen konserttia.

Olemme pienentäneet katsomokapasiteettia siten, että turvaväleistä pystytään huolehtimaan ja tämän myötä saadaan konserttisali väljäksi. Kun saavut konserttisaliin, jätä aina tyhjä tuoli väliin. Jos saavut konserttiin oman lähipiirisi kanssa, niin voitte istua vierekkäin. Jätämme salissa joka toisen rivin kokonaan tyhjäksi.

Käsidesiä on saatavilla useassa pisteessä. Hamina Tattoon järjestämissä konserteissa kasvomaskivelvoite. Ole ystävällinen ja varaa oma maski mukaan. Tapahtumassa ei ole narikkaa eikä väliaikaa. Pyydämme ottamaan takin mukaan omalle tuolille.

Saavu konserttiin täysin terveenä ja käytäthän koronavilkku-sovellusta. Sairaustapauksissa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty palvelu- ja tilausmaksut. Pyydämme ottamaan yhteyttä lippu.fin asiakaspalveluun puhelimitse 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm) viim. 4 tuntia ennen tapahtumaa.

Pin It on Pinterest

Share This