sunnuntaina 29.11.2020 klo 18:00, Reserviupseerikoulun Maneesi, Kadettikoulunkatu 6, 49400 HAMINA

Sunnuntaina 29.11. klo 18.00 RUK:n Maneesi muuntautuu musiikin joulumaaksi kun Puolustusvoimien varusmiessoittokunta saapuu rekiajelullaan HAMINAAN ja tuo mukanaan sensaatiomaisen JOULUPOP-KIERTUEEN!

OSTA LIPUT ENNAKKOON. Voit ostaa liput Lippupisteen verkkokaupasta, myyntipisteestä (Haminassa K-supermarket Kanuuna) ja R-kioskilta 2h ennen tapahtuman alkua.
EI OVIMYYNTIÄ.

Liput aikuisille 20€, lapsille (alle 12v.) 10€ + toimitusmaksu (alk. 1€). Liput myy lippu.fi.

Hamina Tattoon konserteissa turvallisuus on meille tärkeää. Noudatamme tiukkaa koronaprotokollaan ja muuten olemme rennosti ja nautimme musiikista. Saavu konserttiin ajoissa. Konserttisalin etuosan paikoille odotamme sinua 30-40 min ennen konsertin alkua ja taemmas 20-15 minuuttia ennen konserttia. 

Olemme pienentäneet katsomokapasiteettia siten, että turvaväleistä pystytään huolehtimaan ja tämän myötä saadaan konserttisali väljäksi.  Kun saavut konserttisaliin, jätä aina tyhjä tuoli väliin. Jos saavut konserttiin oman lähipiirisi kanssa, niin voitte istua vierekkäin. Jätämme salissa joka toisen rivin kokonaan tyhjäksi. 

Käsidesiä on saatavilla useassa pisteessä. Hamina Tattoon järjestämissä konserteissa kasvomaskivelvoite. Ole ystävällinen ja varaa oma maski mukaan. Tapahtumassa ei ole narikkaa eikä väliaikaa. Pyydämme ottamaan takin mukaan omalle tuolille. 

Saavu konserttiin täysin terveenä ja käytäthän koronavilkku-sovellusta. Sairaustapauksissa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty palvelu- ja tilausmaksut. Pyydämme ottamaan yhteyttä lippu.fin asiakaspalveluun puhelimitse 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm) viim. 4 tuntia ennen tapahtumaa.

 

Pin It on Pinterest

Share This