Hamina Tattoo järjestetään tulevana kesänä kansallisena tapahtumana

Hamina Tattoo on päätetty järjestää kansallisena festivaalina 2.-7.8.2021. Hamina Tattoon valmistelut jatkuvat muuten normaalisti kohti tulevaa festivaalikesää.

Ensi kesän festivaaliin osallistuu useita kotimaisia soittokuntia. Haminaan saapuu myös soittokuntia, jotka eivät ole aiemmin Tattoossa käyneet.

Ensi kesän Hamina Tattooseen osallistuvat Tasavallan presidentin edustusorkesteri, Kaartin soittokunta, Puolustusvoimien varusmiessoittokunta, 100-vuotias Rakuunasoittokunta sekä Ilmavoimien soittokunta. Mukana ovat myös ensimmäistä kertaa Helsingin Poliisisoittokunta sekä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen koottu Maanpuolustussoittokunta, iloitsee Ikäheimo.

Tattoo-viikon ohjelma rakentuu parhaillaan ja siihen kuuluvat perinteiseen tapaan mm. konsertit ja lukuisat ilmaistapahtumat sekä monipuolinen näyttelytarjonta. Päätapahtumina ovat Hamina Bastionissa järjestettävät Marssishow-esitykset.

Festivaalin eri tapahtumiin lipunmyynti avataan, kun ohjelmajärjestelyt etenevät. Tiedotamme lipunmyynnin alkamisesta erikseen kevään aikana.

Tavataan Tattoossa elokuussa 2021!

 

 

HAMINA TATTOO 2020 SIIRTYY SAMAAN AJANKOHTAAN VUODELLE 2021

Haminan kaupunki päätti ke 29.4.2020 siirtää kansainvälisen Hamina Tattoo sotilasmusiikkifestivaalin uuteen ajankohtaan. Seuraavan Hamina Tattoo festivaalin uudet päivämäärät ovat 2.-7.8.2021.

Hamina Tattoon ohjelma esiintyjineen pyritään siirtämään mahdollisimman täydellisesti vuodella eteenpäin.

Maailman parhaat soittokunnat saapuvat tuolloin valtioidensa virallisina edustajina Suomeen ja Haminaan. Kaikki soittokunnat esiintyvät marssishow´ssa Hamina Bastionin areenalla.

Hamina Tattoo on suuri kaupunkifestivaali, jossa ollaan koko päivä. Marssishow-esitysten lisäksi linnoituskaupungin historialliset pihat avaavat porttinsa, ja pihoilla soivat mm. ilmaiskonsertit. Tattoo-katu on kansojen kohtaamispaikka, jonka keittiöiden tuoksut voivat aiheuttaa kaukokaipuuta. Lämmin elokuun ilta kuljettaa vieraat lopuksi Jazz palatsiin ja Tattoo-klubille hyvän musiikin ja ystävien pariin.

 

Pin It on Pinterest

Share This