Tattoo-klubi

Tattoo-klubi on festivaalimme yöelämän keskus ja ympäri maailmaa saapuneiden soittajien kohtaamis- ja jamittelupaikka. Teltta on auki ti-la 4.8.-8.8. aamupäivästä aamuyöhön.
Päiväsaikaan, konserttien ulkopuolella, Tattoo-klubi toimii ruoka- ja olutravintolana ilman pääsymaksua!

Iltaisin huippuartistit ja parhaat show’t valtaavat Tattoo-klubin teltan. Ovet aukeavat iltaisin klo 20.00 ja pääesiintyjä aloittaa esiintymisen noin klo 22.30 kaikkina iltoina. Pääesiintyjän lisäksi klubiyleisöä viihdyttää laadukas House Band. Klubi-teltan pääesiintyjää ehtii siis kuulemaan myös marssishow’sta suoraan klubille siirtyvä yleisö!

Iltatapahtumiin lipun hinta 25 € + toimitusmaksut, ovelta 30 €. Tattoo-klubi on iltaisin K18. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

 

4.8. tiistai

Hamina Tattoo 30 vuotta -avajaisbileet tanssitaan maailman uusimpien ja suurimpien hittien tahdissa, ja luvassa on tuotantoa niin Bruno Marsilta, kuin Aretha Frankliniltakin. Kaartin Combon laulusolistina loistaa Snoop Doggin ja monien muiden kansainvälisten supertähtien kanssa työskennellyt Suomen oma Soul Queen, Jenni ”Jepa” Lambert.  Klubin avajaisiin saapuvat kutsuvieraiksi kaikki Tattoon kansainväliset muusikot, joten lippuja tulee myyntiin vain 300.

Liput tapahtumaan Lippu.fi

 

21.00 KAARTIN VARUSMIESBÄNDI

22.30 JEPA LAMBERT & KAARTIN COMBO

 

Jepa Lambert

 

Kaartin Combo, kuva Juhani Kandelin

 

 

 

5.8. keskiviikko

 

Kanadalainen Michael Bublé on hurmannut koko maailman ja myynyt 60 miljoonaa albumia. Nyt Suomen oma Mikael astuu näihin tyköistuviin saappaisiin ja hurmaa Haminan. Ilmavoimien Big Bandiä johtaa vuoden sotilasmuusikko, musiikkimajuri Juha Ketola.

Tattoo-huumaa on luvassa kuulijoille myös äänenkäytön ihmenaisen Johanna Förstin ja hänen orkesterinsa musiikki-ilottelussa, jossa isketään näille leveysasteille epätavallisen tiukkaa rytmiä tiskiin. Hanat auki!

Liput tapahtumaan Lippu.fi

 

21.00 RAKUUNA SOITTOKUNNAN VARUSMIESBÄNDI

22.30 Michael Bublé Show  – MIKAEL KONTTINEN JA ILMAVOIMIEN BIG BAND

23.45 Försti soikoon! JOHANNA FÖRSTI ORKESTEREINEEN

 

Johanna Försti, kuva: Maarit Kytöharju/Viapori Jazz

 

Mikael Konttinen

 

Ilmavoimien Big Band

 

 

6.8.2020 torstai  klo 12 Lasten konsertti Tattoo-klubilla

 

6.8. torstai

Oikeat toritanssit jälleen kauppatorilla!

Varusmiessoittokunnan 30-vuotisesta rivistöstä löytyy kolme tangokuningasta, Teemu Roivainen, Saska Helmikallio ja Pekka Mikkola, sekä ylittämätön tangokuningattaremme Maria Tyyster. He kaikki saapuvat yhdessä tanssittamaan tattoo-kansaa pyörryksiin.  Orkesterina illassa säihkyy Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan suuri viihdebändi jousistoineen. Tuoleja siirretään, tanssilattiaa rakennetaan ja paritanssitilaa raivataan. Orkesteria johtaa yliluutnantti Tommi Suutarinen.

Liput tapahtumaan Lippu.fi

 

21.00 SAKSA BROTHERS – Yhden keikan come back!

22.30 TANGOKUNINKAALLISET JA VARUSMIESSOITTOKUNNAN VIIHDEORKESTERI

 

TANGO! 

Maria Tyysteri

 

Teemu Roivainen

 

Saska Helmikallio

 

Pekka Mikkola

 

 

 

7.8. perjantai

MIELIHYVÄÄ!

Jukka-Poika on mies, joka luo mielihyvää, hioo suomenkielestä kulmat pois, eikä vie trooppista kukkasta keskelle pakkasta. Tämä reggaen suurvisiiri orkestereineen saapuu hittikavalkadinsa kanssa Hamina Tattooseen ja liput ovat jo myynnissä, joten älä tyri nyt!

Liput tapahtumaan Lippu.fi

 

21.00 MR.C

22.30 JUKKA-POIKA

23.45 USA ILMAVOIMIEN EUROOPAN JOUKKOJEN BIG BAND

 

Jukka Poika

 

 

 

8.8. lauantai

Voiko kitaralla enää pidemmälle päästä. Kitaran kolme suurmestaria samalla lavalla. Hamina Tattoon päätösjuhlat ovat musiikillinen ilotulitus, jonka aikana Tattoo-teltan lava täyttyy karismasta. Solisteina säihkyvät Veeti Kallio, Jonna Geagea ja Ella Tepponen. Superkokoonpanoissa soittavat muun muassa kitaristit Juha Björninen, Marzi Nyman ja Varre Vartiainen.  Mukana myös Jukka Eskola, Anssi Nykänen, Miri Miettinen, Harri Rantanen ja William Suvanne jne. Ennen puolta yötä käynnistyy myös varusmiessoittokunnan show bändin 30-vuotta juhlashow!

Liput tapahtumaan Lippu.fi

 

21.00 TUIGU, eli JUHA BJÖRNINEN, ELLA TEPPONEN, MIRI MIETTINEN, OTTO TIKKANEN JA HARRI RUOTJOKI

22.30 VEETI KALLIO & JONNA GEAGEA – VARRE VARTIAISEN JUHLAORKESTERI

24.00 VARUSMIESSOITTOKUNNAN SHOW BAND

 

Jonna Geagea

 

Veeti Kallio

 

Varusmiessoittokunnan Show Band