Tattoo-klubi

Tattoo-klubi on festivaalimme yöelämän keskus ja ympäri maailmaa saapuneiden soittajien kohtaamis- ja jamittelupaikka. Teltta on auki ti-la 4.8.-8.8. aamupäivästä aamuyöhön.
Päiväsaikaan, konserttien ulkopuolella, Tattoo-klubi toimii ruoka- ja olutravintolana ilman pääsymaksua!

Iltaisin huippuartistit ja parhaat show’t valtaavat Tattoo-klubin teltan. Ovet aukeavat iltaisin klo 20.00 ja pääesiintyjä aloittaa esiintymisen noin klo 22.30 kaikkina iltoina. Pääesiintyjän lisäksi klubiyleisöä viihdyttää laadukas House Band. Klubi-teltan pääesiintyjää ehtii siis kuulemaan myös marssishow’sta suoraan klubille siirtyvä yleisö!

Iltatapahtumiin lipun hinta 25 € + toimitusmaksut, ovelta 30 €. Tattoo-klubi on iltaisin K18. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

 

4.8. Tiistai

JEPA LAMBERT & KAARTIN COMBO

Hamina Tattoo 30 vuotta -avajaisbileet tanssitaan maailman uusimpien ja suurimpien hittien tahdissa, ja luvassa on tuotantoa niin Bruno Marsilta, kuin Aretha Frankliniltakin. Kaartin Combon laulusolistina loistaa Snoop Doggin ja monien muiden kansainvälisten supertähtien kanssa työskennellyt Suomen oma Soul Queen, Jenni ”Jepa” Lambert.  Klubin avajaisiin saapuvat kutsuvieraiksi kaikki Tattoon kansainväliset muusikot, joten lippuja tulee myyntiin vain 300.

 

5.8. Keskiviikko

MICHAEL BUBLÉ SHOW 

Mikael Konttinen, Ilmavoimien Big Band, sekä Johanna Försti.

Kanadalainen Michael Bublé on hurmannut koko maailman ja myynyt 60 miljoonaa albumia. Nyt Suomen oma Mikael astuu näihin tyköistuviin saappaisiin ja hurmaa Haminan.  Tattoo-huumaa on luvassa kuulijoille myös äänenkäytön ihmenaisen Johanna Förstin musiikki-ilottelussa, jossa isketään näille leveysasteille epätavallisen tiukkaa rytmiä tiskiin. Hanat auki!Ilmavoimien Big Bandiä johtaa vuoden sotilasmuusikko, musiikkimajuri Juha Ketola.

 

6.8. Torstai

TANGO! 

Oikeat toritanssit jälleen kauppatorilla!

Varusmiessoittokunnan 30-vuotisesta rivistöstä löytyy kolme tangokuningasta, Teemu Roivainen, Saska Helmikallio ja Pekka Mikkola, sekä ylittämätön tangokuningattaremme Maria Tyyster. He kaikki saapuvat yhdessä tanssittamaan tattoo-kansaa pyörryksiin.  Orkesterina illassa säihkyy Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan suuri viihdebändi jousistoineen. Tuoleja siirretään, tanssilattiaa rakennetaan ja paritanssitilaa raivataan. Orkesteria johtaa yliluutnantti Tommi Suutarinen.

 

7.8. Perjantai

JUKKA-POIKA 

MIELIHYVÄÄ!

Jukka-Poika on mies, joka luo mielihyvää, hioo suomenkielestä kulmat pois, eikä vie trooppista kukkasta keskelle pakkasta. Tämä reggaen suurvisiiri orkestereineen saapuu hittikavalkadinsa kanssa Hamina Tattooseen ja liput ovat jo myynnissä, joten älä tyri nyt!

 

8.8. Lauantai

VEETI KALLIO & JONNA GEAGEA

VARUSMIESSOITTOKUNNAN SHOW BAND!

Hamina Tattoon päätösjuhlat ovat musiikillinen ilotulitus, jonka aikana Tattoo-teltan lava täyttyy karismasta. Solisteina säihkyvät Veeti Kallio ja Jonna Geagea. Superkokoonpanossa soittavat muun muassa Marzi Nyman, Jukka Eskola, Anssi Nykänen, Harri Rantanen ja William Suvanne, ja kapellimestarina häärii myös Leningrad Cowboysista tuttu Varre Vartiainen. Ennen puolta yötä käynnistyy myös varusmiessoittokunnan show bändin 30-vuotta juhlashow!