Tattoo-klubi

Tattoo-klubi on festivaalimme yöelämän keskus ja ympäri maailmaa saapuneiden soittajien kohtaamis- ja jamittelupaikka. Teltta on auki ti-la 31.7.-4.8. aamupäivästä aamuyöhön. Päiväsaikaan, konserttien ulkopuolella, Tattoo-klubi toimii ruoka- ja olutravintolana ilman pääsymaksua! Lounas teltassa tarjoillaan päivittäin klo 11.00-15.00. HUOM! Tattoo-klubilla on huoltotauko klo 19:00-20:00, jolloin klubi on suljettuna.

Iltaisin huippuartistit ja parhaat show’t valtaavat Tattoo-klubin teltan, jonne 800 henkeä mahtuu sisään joka ilta. Ovet aukeavat iltaisin klo 20.00 ja pääesiintyjä aloittaa esiintymisen noin klo 22.30 kaikkina iltoina. Pääesiintyjän lisäksi klubiyleisöä viihdyttää laadukas House Band. Klubi-teltan pääesiintyjää ehtii siis kuulemaan myös marssishow’sta suoraan klubille siirtyvä yleisö!

Liput ennakkoon osoitteesta lippu.fi 25 € + toimitusmaksut, ovelta 30 €, K18. Lippu oikeuttaa vain kertasisäänpääsyyn.

HUOM! Ennakkomyynti päättyy 2h ennen ovimyynnin alkua. Mikäli ilta myydään loppuun ennakkoon, lippuja ei saa enää ovelta. Emme vastaanota kulttuuriseteleitä ovilipunmyynnissä.
Lippu oikeuttaa vain kertasisäänpääsyyn.

Tiistai 31.7.

SUVI TERÄSNISKA JA LAPIN SOTILASSOITTOKUNTA
NORJAN KUNINKAAN KAARTIN BIG BAND

Iskelmätaivaamme sai huippuosaajan kun Suvi Teräsniska nousi parrasvaloihin vuonna 2008. Nyt kahdeksan menestysalbumin ja lukemattomien kultalevyjen kannattelema iskelmäkuningatar saapuu avaamaan Tattoo-klubin. Hänen hittikimaransa on orkestroitu Lapin sotilassoittokunnasta muodostetulle suurelle viihdeorkesterille.

Klo 21:00 House Band
Klo 21:30 Norjan Kuninkaan Kaartin Big Band
Klo 22:10 House Band

Klo 22:30 Teräsniska ja Lapin sotilassoittokunta
Klo 23:45 house Band

 

Keskiviikko 1.8.
Eurooppalainen ilta

HOLLANNIN KUNINKAALLINEN SOTILASPOLIISI, PARTY NIGHT WITH ”HOPP”
KAARTIN SOITTOKUNTA COMBO PLAYS JAMIROQUAI SOLISTINAAN HEINI IKONEN, EERO SAUNAMÄKI

1980-luvun Lontoossa sekoitettiin suurta taikajuomapataa, jonne heitettiin sekä soul, funk, disco että hip hop. Kuplivasta keitoksesta nousi hassu hattu päässään acid-jazzin kuningas Jamiroquai. Musiikki irrottaa jalkasi lattiasta ja korviisi tulvii maailman soittimisto isolla väripaletilla. Eero Saunamäen ja Heini Ikosen johtamaa Kaartin Comboa venytetään nyt kaikilta nurkiltaan kohti eurooppalaisen jorausmusiikin ilotulitusta. Tämä ilta on myös Tattoo-soittokuntien welcome party Tattoo-klubilla, joten vain 200 lippua tulee myyntiin.

Klo 21:00 House Band
Klo 21:30 Hollannin Kuninkaallinen Sotilaspoliisi, Party night with ”HOPP”
Klo 22:10 House Band

Klo 22:30 Kaartin Combo ja Heini Ikonen sekä Eero Saunamäki
Klo 23:45 House Band

 

Torstai 2.8.
Suomalainen ilta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALBATROSSI LEPÄÄMÄTTÄ LIITÄÄ
ILMAVOIMIEN BIG BAND JA CLUB FOR FIVE

Myös tämä ilta on Hamina Tattoota varten räätälöity uusi show, jossa Kymenlaakson suuren miehen Junnu Vainion laajan tuotannon maukkaimmat hedelmät kannetaan eteemme suuressa, kauniissa korissa. Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Viiden laulajan (Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi) ja Ilmavoimien Big Bandin lavashow on täynnä vastustamatonta iloa, energiaa ja virtuositeettia.

 

KAARTIN SOITTOKUNNAN VARUSMIESYHTYE JA ELLA TEPPONEN

Ella Tepponen on 25-vuotias laulaja Haminasta. Hänellä on kokemusta monipuolisen keikkailun lisäksi myös ammattiteatterista, sekä erilaisista show-tuotannoista. Esiintyjänä Ella on energinen heittäytyjä, tulkintaa kuitenkaan unohtamatta. Rock ja Soul ovat lähellä hänen sydäntään, ja Ellan laulussaan on kuultavissa vahvoja viitteitä artistin omiin idoleihin Amerikan maalta. Tällä hetkellä Ella keikkailee omalla nimellään, sekä soittaa Pelle Miljoonan -taustabändissä instrumentteinaan piano ja taustalaulu. Ella osallistui vuoden 2018 X Factor laulukilpailuun ja selvitti tiensä semifinaaleihin asti. Hän valmistui keväällä 2018 ammattimuusikoksi Kymen konservatoriosta pääaineenaan laulu.

Klo 21:00 House Band
Klo 21:30 Ella Tepponen ja Kaartin soittokunnan varusmiesyhtye
Klo 22:10 House Band

Klo 22:30 Ilmavoimien Big Band ja Club For Five
Klo 00:00 Kuninkaallisen merijalkaväen rumpushow
Klo 00:15 House Band

 

Perjantai 3.8.
Amerikkalainen ilta

ROYAL MILITARY POLICE BIG BAND (NL)
QUANTICO MARINES DIXIE BAND (USA)

VARUSMIESSOITTOKUNNAN SHOW BAND

Viikonloppu käynnistyy ja Tattoo-Klubilla tulee monta settiä parasta viihdettä monen meren takaa niin kuin kotimaastakin. Maistiaisia saadaan myös Taivaanraapijat-musikaalista. Amerikansuomalaisten siirtolaisten elämästä kertova musikaali nähdään Hamina Bastionissa kesällä 2018!

Klo 21:00 Taivaanraapijat PROMO
Klo 21:30 Hollannin Kuninkaallisen Sotilaspoliisisoittokunnan Big Band
Klo 22:10 Taivaanraapijat PROMO

Klo 22:30 Quantico Marines Dixie Band
Klo 23:10 Taivaanraapijat PROMO
Klo 23:30 Varusmiessoittokunnan Show Band
Klo 00:45 House Band

 

Lauantai 4.8.
Brasilialais-Afrikkalais-Aasialainen ilta

 

 

 

 

 

 

 

IMPÉRIO DO PAPAGAIO – PAPUKAIJAN VALTAKUNTA
HELSINKI-COTONOU ENSEMBLE
REPUBLIC OF KOREA MINISTRY OF NATIONAL DEFENCE’S TRADITIONAL BAND

Brasilian kuumat rytmit soivat Tattoo Klubilla! Hamina Tattoon päätösbileet alkavat Tattoo Klubilla lauantaina 4.8. jo klo 21:15.

Tällöin lavalle nousee Suomen kuuluisin sambakoulu ”Império do Papagaio – ”Papukaijan valtakunta”, loisteliaan sambashownsa kanssa. Papagaio tuo eteemme brasilialaista samba- ja karnevaalikulttuuria taitavine soittajine ja tanssijoineen. Papagaio on voittanut suomalaisista sambakouluista ylivoimaisesti eniten karnevaalimestaruuksia: tällä hetkellä niitä on jo 14 kappaletta, viimeisin vuodelta 2017!”

Helsinki-Cotonou Ensemble on maailman suuria festivaaleja kiertävä sensaatio, jossa Beninin ja Suomen rytmimusiikin huiput tanssivat juhlakansaa. Keskiyön erikoisuutena korealaista tanssia ja akrobatiaa yhdistävä lyömäsoitinshow! 

 

Klo 21:15 Império do Papagaio
Klo 22:15 Helsinki-Cotonou Ensemble
Klo 23:45 House Band

Klo 00:15 Korean Midnight Special
Klo 00:30  House Band

 

Tattoo-Klubia isännöi joka ilta Jusba Humaljoki yhtyeensä Sousaphonicsin kanssa.

 

LASTEN TATTOO

Torstai 2.8. klo 15.00

 

 

 

 

 

 

 

LASTENKONSERTTI MAUKKA JA VÄYKKÄ
Maukka on kissa ja Väykkä on koira. Heidän yhteiselonsa ei aina ole mutkatonta. Huumorin ja horjumattoman ystävyyden avulla he selviävät kuitenkin kiperistäkin tilanteista. Konsertissa kuullaan kirjailija Timo Parvelan lukemia tarinoita Maukasta ja Väykästä, näyteltyjä kohtauksia sekä sävltäjä Iiro Rantalan valloittavia lauluja. Esiintyjät: Lotta Kuusisto, Maukka; Paavo Kerosuo, Väykkä; Timo Parvela, kertoja ja pianisti, Iiro Rantala.

Liput ennakkoon osoitteesta lippu.fi 8€ + toimitusmaksut, ovelta 10€

 

Tolvanen Catering
Tiedustelut tiina@tolvanen.fi, puh. 050 468 9689

Tattoo-klubin menu>>