Tattoo-klubi

Tattoo-klubi on festivaalimme yöelämän keskus ja ympäri maailmaa saapuneiden soittajien kohtaamis- ja jamittelupaikka. Teltta on auki ti-la 31.7.-4.8. aamupäivästä aamuyöhön. Päiväsaikaan, konserttien ulkopuolella, Tattoo-klubi toimii ruoka- ja olutravintolana ilman pääsymaksua!

Iltaisin huippuartistit ja parhaat show’t valtaavat Tattoo-klubin teltan, jonne 800 henkeä mahtuu sisään joka ilta. Ovet aukeavat iltaisin klo 20.00 ja pääesiintyjä aloittaa esiintymisen noin klo 22.30 kaikkina iltoina. Pääesiintyjän lisäksi klubiyleisöä viihdyttää laadukas House Band. Klubi-teltan pääesiintyjää ehtii siis kuulemaan myös marssishow’sta suoraan klubille siirtyvä yleisö!

Liput ennakkoon osoitteesta lippu.fi 25 € + toimitusmaksut, ovelta 30 €, K18

 

Tiistai 31.7.

SUVI TERÄSNISKA JA LAPIN SOTILASSOITTOKUNTA
NORJAN KUNINKAAN KAARTIN BIG BAND

Iskelmätaivaamme sai huippuosaajan kun Suvi Teräsniska nousi parrasvaloihin vuonna 2008. Nyt kahdeksan menestysalbumin ja lukemattomien kultalevyjen kannattelema iskelmäkuningatar saapuu avaamaan Tattoo-klubin. Hänen hittikimaransa on orkestroitu Lapin sotilassoittokunnasta muodostetulle suurelle viihdeorkesterille.

 

Keskiviikko 1.8.
Eurooppalainen ilta

HOLLANNIN KUNINKAALLISEN SOTILASPOLIISIN BÖÖMILÄINEN SETTI
KAARTIN SOITTOKUNTA COMBO PLAYS JAMIROQUAI SOLISTINAAN HEINI IKONEN, EERO SAUNAMÄKI

1980-luvun Lontoossa sekoitettiin suurta taikajuomapataa, jonne heitettiin sekä soul, funk, disco että hip hop. Kuplivasta keitoksesta nousi hassu hattu päässään acid-jazzin kuningas Jamiroquai. Musiikki irrottaa jalkasi lattiasta ja korviisi tulvii maailman soittimisto isolla väripaletilla. Eero Saunamäen ja Heini Ikosen johtamaa Kaartin Comboa venytetään nyt kaikilta nurkiltaan kohti eurooppalaisen jorausmusiikin ilotulitusta. Tämä ilta on myös Tattoo-soittokuntien welcome party Tattoo-klubilla, joten vain 200 lippua tulee myyntiin.

 

Torstai 2.8.
Suomalainen ilta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALBATROSSI LEPÄÄMÄTTÄ LIITÄÄ
ILMAVOIMIEN BIG BAND JA CLUB FOR FIVE

Myös tämä ilta on Hamina Tattoota varten räätälöity uusi show, jossa Kymenlaakson suuren miehen Junnu Vainion laajan tuotannon maukkaimmat hedelmät kannetaan eteemme suuressa, kauniissa korissa. Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Viiden laulajan (Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi) ja Ilmavoimien Big Bandin lavashow on täynnä vastustamatonta iloa, energiaa ja virtuositeettia.

 

KAARTIN SOITTOKUNNAN VARUSMIESYHTYE JA ELLA TEPPONEN

Ella Tepponen on 25-vuotias laulaja Haminasta. Hänellä on kokemusta monipuolisen keikkailun lisäksi myös ammattiteatterista, sekä erilaisista show-tuotannoista. Esiintyjänä Ella on energinen heittäytyjä, tulkintaa kuitenkaan unohtamatta. Rock ja Soul ovat lähellä hänen sydäntään, ja Ellan laulussaan on kuultavissa vahvoja viitteitä artistin omiin idoleihin Amerikan maalta. Tällä hetkellä Ella keikkailee omalla nimellään, sekä soittaa Pelle Miljoonan -taustabändissä instrumentteinaan piano ja taustalaulu. Ella osallistui vuoden 2018 X Factor laulukilpailuun ja selvitti tiensä semifinaaleihin asti. Hän valmistuu keväällä ammattimuusikoksi Kymen konservatoriosta pääaineenaan laulu.

 

Perjantai 3.8.
Amerikkalainen ilta

ROYAL MILITARY POLICE BIG BAND (NL)
QUANTICO MARINES DIXIE BAND (USA)

VARUSMIESSOITTOKUNNAN SHOW BAND

Viikonloppu käynnistyy ja Tattoo-Klubilla tulee monta settiä parasta viihdettä monen meren takaa niin kuin kotimaastakin. Maistiaisia saadaan myös Taivaanraapijat-musikaalista. Amerikansuomalaisten siirtolaisten elämästä kertova musikaali nähdään Hamina Bastionissa kesällä 2018!

 

Lauantai 4.8.
Afrikkalais-Aasialainen ilta

 

 

 

 

 

 

 

HELSINKI-COTONOU ENSEMBLE
REPUBLIC OF KOREA MINISTRY OF NATIONAL DEFENCE’S TRADITIONAL BAND

Helsinki-Cotonou Ensemble on maailman suuria festivaaleja kiertävä sensaatio, jossa Beninin ja Suomen rytmimusiikin huiput tanssivat juhlakansaa. Keskiyön erikoisuutena korealaista tanssia ja akrobatiaa yhdistävä lyömäsoitinshow! 

 

Tattoo-Klubia isännöi joka ilta Jusba Humaljoki yhtyeensä Sousaphonicsin kanssa.

 

LASTEN TATTOO

Torstai 2.8. klo 15.00

 

 

 

 

 

 

 

LASTENKONSERTTI MAUKKA JA VÄYKKÄ
Maukka on kissa ja Väykkä on koira. Heidän yhteiselonsa ei aina ole mutkatonta. Huumorin ja horjumattoman ystävyyden avulla he selviävät kuitenkin kiperistäkin tilanteista. Konsertissa kuullaan kirjailija Timo Parvelan lukemia tarinoita Maukasta ja Väykästä, näyteltyjä kohtauksia sekä sävltäjä Iiro Rantalan valloittavia lauluja. Esiintyjät: Lotta Kuusisto, Maukka; Paavo Kerosuo, Väykkä; Timo Parvela, kertoja ja pianisti, Iiro Rantala.

Liput ennakkoon osoitteesta lippu.fi 8€ + toimitusmaksut, ovelta 10€

 

Tolvanen Catering
Tiedustelut tiina@tolvanen.fi, puh. 050 468 9689

Tattoo-klubin menu>>