Tattoo-katu

Vuoden 2018 Hamina Tattoossa viihdytään koko päivä. Tattoo-viikon aikana toista kertaa järjestettävä Tattoo-katu rakennetaan jälleen Fredrikinkadulle ja Raatihuoneentorille. Festivaalivieraiden ja haminalaisten yhteisessä ”olohuoneessa” voit kokea aitoa Tattoo-tunnelmaa monin aistein. Tattoo-katu on täynnä musiikkia, tanssia, kahvilaherkkuja, ravintoloita ja myyntikojuja.

Tattoo-kadun myyntikojuista ja musiikkiesityksistä voit nauttia päivittäin klo 9.00 alkaen. Kadun ohjelmistossa on myös sisäänheittoparaati, joka vetää jokaisena festivaalipäivänä ihmiset Kauppatorilta Fredrikin katua pitkin Raatihuoneen torille, Speakers’ Cornerin ääreen. Speakers’ Cornerin puheen jälkeen paraati jatkaa kohti Bastionia


Ilmoittautuminen myyjäksi Tattoo-kadulle:

Katso lisätietoja>>

Ilmoittautumislomakkeella varmistat myyntipaikkasi tapahtumaan. Sitovat ilmoittautumiset tulee lähettää 30.4.2018 mennessä. Varausmaksu 50 euroa toimitetaan 30.4.2018 jälkeen. Loppulasku noin kuukautta ennen tapahtumaa.

HUOM. Tattoo-kadun myyntipaikat ovat jo täynnä.

Myyntipaikkojen sijoittumisesta vastaa järjestäjä. Lomakkeen lisätiedoissa voi mainita toiveista ja erityistarpeista. Paikat 1-8 ovat varattavissa olevia mökkipaikkoja. Loput 5 x 5 m myyntipaikkoja.

Myyntipaikkakartta>>